Σε ξένα χέρια: Το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία
Media

Σε ξένα χέρια: Το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία

Σε ξένα χέρια: Η Μάρω μπαίνει στα «άδυτα» του Πιπερόπουλου αλλά τελικά την κάνουν τσακωτή, την ίδια ώρα που ο Χρύσανθος ανησυχεί για τη ζωή της. 

Η Διώνη «τσακώνει» τη Σούλα στο σπίτι και την κάνει να νιώθει άβολα. Η Τόνια μαθαίνει από τον Χρύσανθο ότι το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία συνοδεία του πατέρα του και πάει στο τμήμα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η Μάρω μπαίνει στα «άδυτα» του Πιπερόπουλου αλλά τελικά την κάνουν τσακωτή, την ίδια ώρα που ο Χρύσανθος ανησυχεί για τη ζωή της.

Η Τόνια δέχεται επίσκεψη από τον Μάνο, ο οποίος συλλαμβάνεται εξαπίνης από τη Σούλα, που «πετάει» ότι το μωρό στη φωτογραφία δεν είναι ο Μπάμπης.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Πιπερόπουλος πιέζει τον Μάνο να πει στη Μαριτίνα πως βγαίνει με άλλη. Η Πελαγία πηγαίνει στην αστυνομία μαζί με τον Χρύσανθο, επειδή η Τόνια είναι καταβεβλημένη από τον πυρετό κι εκεί μαθαίνουν ότι ο πατέρας του Φλοριάν αναγνώρισε το πτώμα του. Ο Φεγκούδης εξομολογείται στη Σούλα τα αισθήματά του, χωρίς όμως να αντιληφθεί την Ντάντω, που κρυφακούει. Ο Πάρης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης της Διώνης, προσπαθεί να καταλάβει αν ο Φεγκούδης είναι ο αληθινός του πατέρας. Η Μάρω και η Σαλώμη επισκέπτονται το σπίτι του Πιπερόπουλου παριστάνοντας πως είναι ιατρικοί επισκέπτες, την ώρα που δύο μεταμφιεσμένοι άνδρες βρίσκονται έξω από το σπίτι της Μάρως.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος τρώει μεγάλο «χαστούκι» από την Αθηνά

Η γη της ελιάς: Πανηγύρισε το twitter με τον χωρισμό του Στάθη με την Αρετή - Επικά σχόλια

Σασμός: Οι καθηλωτικές σκηνές των νέων επεισοδίων «κόβουν» την ανάσα (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved