Η τελευταία ώρα: Η Έλλη έχει έναν ακόμα άσχημο εφιάλτη με την Κατερίνα
Media

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη έχει έναν ακόμα άσχημο εφιάλτη με την Κατερίνα

Η τελευταία ώρα: Ο Ανδρέας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την Άσπα και την ΜΚΟ στην Ισμήνη.

Η Έλλη έχει έναν ακόμα άσχημο εφιάλτη με την Κατερίνα και ξυπνάει τρομαγμένη, πράγμα που ανησυχεί τον Μάρκο. Όταν τη ρωτάει τι της συμβαίνει και τι της προκαλεί άγχος, αυτή είναι έτοιμη να του μιλήσει για τα πάντα.

Ο Ανδρέας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την Άσπα και την ΜΚΟ στην Ισμήνη όπως και το ότι σκέφτεται να πάρει την οικογένειά του και να φύγει μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση Αρχοντίδου. Ο Νικόλας λέει στη Μαρίνα για την απόφαση του Αλέξη και της Κάτιας να παντρευτούν, ελπίζοντας πως ούτε εκείνη θα ήταν σύμφωνη με αυτή, αλλά τελικά η Μαρίνα τον αιφνιδιάζει.

Την ίδια στιγμή η Σοφία ζητάει από τη Φαίη το τηλέφωνο της κοπέλας που θα την πέσει στον Αλέξη για τον χωρίσει από την Κάτια. Ο Μάρκος ζητάει από έναν φίλο του χάκερ να μπει στα αρχεία των αεροπορικών για να βρει ποιος πέταξε από Κύπρο για Ελλάδα και Ρόδο τις μέρες που ήταν κι αυτός με την Κατερίνα και τέλος η Άσπα αναλαμβάνει δράση για να κλείσει μια και καλή η υπόθεση της Αρχοντίδου.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Αλέξης επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Κάτια που ταράζει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο ενώ ο τελευταίος έρχεται σε ρήξη με τη Νάντια επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της.

Ο Ανδρέας καλείται ξανά από τον αστυνόμο Πετρίδη να καταθέσει για τον φόνο της Αρχοντίδου και πανικόβλητος πιέζει την Άσπα να τον βοηθήσει ενώ η Λουκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει αν εμπλέκεται στη δολοφονία.

Ο Νικόλας δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφίας και μαθαίνει κάτι που τον αναστατώνει. Ο Μάρκος επιστρέφει στην Κύπρο και συναντάει την Έλλη. Έρχονται πιο κοντά από ποτέ αλλά μια αδιόρατη σκιά συνεχίζει να αιωρείται από πάνω τους.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος τρώει μεγάλο «χαστούκι» από την Αθηνά

Η γη της ελιάς: Πανηγύρισε το twitter με τον χωρισμό του Στάθη με την Αρετή - Επικά σχόλια

Σασμός: Οι καθηλωτικές σκηνές των νέων επεισοδίων «κόβουν» την ανάσα (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved