Σασμός: Ο Αστέρης πυροβολεί και σκοτώνει τον Πετρή- Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!
Media

Σασμός: Ο Αστέρης πυροβολεί και σκοτώνει τον Πετρή- Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Σασμός: Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να εκτυλλίσονται φοβερές εξελίξεις, με μια αποκάλυψη, που θα "τινάξει τα πάντα στον αέρα" και θα επιφέρει σημαντικές συνέπειες!

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του ALPHA, η οποία, από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της, έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει "κερδίσει τις καρδιές" χιλιάδων τηλεθεατών, οι οποίοι την παρακολουθούν καθημερινά και δεν χάνουν κανένα επεισόδιο, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και φαίνονται να είναι και αρκετά σημαντικές.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια του Σασμού;

Η απόφαση της Θεοδώρας να καταγγείλει τον Πετρή πως αυτός είναι ο δολοφό­νος του Στεφάνή, για να τον εκδικηθεί, θα φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων και μεγάλων ανατροπών. Οι έρευνες για τον φόνο του Στε­φάνή έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της κοπέλας. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη, έχοντας μάθει τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και ξεσπάει την οργή της, με απρόβλεπτες συνέ­πειες. 0 Αστέρης, όμως, είναι αποφασισμέ­νος να μην αφήσει κανέναν και τίποτα να τους χωρίσει. Μάλιστα, την επόμενη μέρα πηγαί­νει κόντρα στην οικογένειά του και ζητάει επί­σημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της.

Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό. Από την άλ­λη, ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφάνή και καλεί την Αργυρώ και τον Πετρή στο τμή­μα για συμπληρωματική κατάθεση. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα θέσουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα και θα φέ­ρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση. Η αποκά­λυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πετράς ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιό­πη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό προκειμένου να κατηγορηθεί ο Βρουλάκης και να σωθεί ο γιος της. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκροτήσει, ενώ ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με το ψέμα της Αρ­γυρώς και συγκρούεται μαζί της.

Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χθες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ. Καθώς η αλήθεια εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό, Μαρίνα και Αντώνης βρίσκο­νται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλ­λον και η σχέση τους αποκαλύπτεται. Το νέο αυτό πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιό­πης εξοργίζοντας τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρί­σκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια, αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καβγά. Λίγες ώρες αργότερα, ο Αστέρης ζητάει εξη­γήσεις από την Αργυρώ για το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε στον αδελφό της. Η σύγχυσή του και ο θυμός του, όμως, θα τον οδηγήσουν σε βίαια ξεσπάσματα.

Στη συνέχεια, κρατώντας όπλο, πηγαίνει να συναντήσει τον Πετρή. Εί­ναι εξοργισμένος μαζί του και πιστεύει πως σχετίζεται με τον φόνο. Οι δυο τους λογομα­χούν και έχουν έναν άσχημο καβγά. Κρατούν τα όπλα τους στο χέρι, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι ικανός να γίνει δολοφόνος. Μία μοιραία στιγμή, όμως, τα αλλάζει όλα. Ο Αστέ­ρης πυροβολεί για εκφοβισμό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον Πετρή, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος, αιμορραγώντας. Ο Αστέρης είναι σοκαρισμένος. Δεν μπορεί να πιστέ­ψει την τραγωδία που εξελίσσεται, με εκείνον πρωταγωνιστή. Λίγα λεπτά μετά, συνειδητο­ποιεί πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε, αλλά και πως μόλις άνοιξε ακό­μη μία βεντέτα και έναν κύκλο αίματος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την σειρά "Σασμός" παρακάτω:

Πηγή: MyTV

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Παππά: «Είμαι ερωτευμένη. Ο Λάμπρος είναι δώρο στη ζωή μου»

Σασμός spoiler: Η οργή της Θοδώρας φέρνει οδυνηρό τέλος στη ζωή του Πετρή - Η Αργυρώ κινδυνεύει

Σπύρος Σαραφιανός: Νοσεί από κορονοϊό και περιγράφει τα συμπτώματα που βιώνει (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved