Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτός ο άντρας της έκλεψε την καρδιά - Οι κοινές φώτο και οι δηλώσεις
Media

Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτός ο άντρας της έκλεψε την καρδιά - Οι κοινές φώτο και οι δηλώσεις

 Survivor: Ποιος είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Μυριέλλας Κουρεντή και έχει αναφερθεί σ’ αυτόν και μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης;

Το όνομά του είναι John Lygnos (Γιάννης Λυγνός) και έχει δημιουργήσει με την Μυριέλλα Κουρεντή ένα συγκρότημα.

Η αγάπη για τη μουσική φαίνεται πως ένωσε τον Γιάννη με την Μυριέλλα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν ανεβάσει στα social media αρκετές κοινές φωτογραφίες τους.

«Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια φωτογράφηση για την Athens Hood Boycott και πραγματικά από τις πρώτες λέξεις που ανταλλάξαμε, δημιουργήθηκε ο δικός μας τρόπος επικοινωνίας. Εκεί φυσικά συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας, παρόλο που δεν γνωρίζαμε ακόμα ο ένας για τη μουσική πλευρά του καθενός. Αφού τελείωσε η φωτογράφηση συνεχίσαμε να μιλάμε και, αλήθεια, ακόμα και τώρα αναπολώ τον ενθουσιασμό που νιώσαμε όταν μοιραστήκαμε τα κοινά οράματά μας.

Για να μην πολυλογώ, έρχεται η μέρα που συναντηθήκαμε για να παίξουμε μουσική για πρώτη φορά. Ένα θα σας πω και θα κλείσω. Το συναίσθημα που νιώσαμε και νιώθουμε κάθε φορά που δημιουργούμε και παίζουμε μουσική μαζί δεν θα το αντάλλαζα με κανένα άλλο συναίσθημα στον κόσμο. Το ίδιο και η Μυριέλλα. Είναι αληθινά μαγικό. Είμαστε ο ένας το μουσικό μισό του άλλου.

Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Myriella & John.

Και εγώ και η Μυριέλλα είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη ζωή, αγαπάμε τη φύση, τα ζώα, τους ανθρώπους, και πάντα βρίσκουμε κάτι πολύ όμορφο σε οποιαδήποτε συνθήκη κι αν βρεθούμε. Επειδή ζούμε σε συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με πάρα πολλά ερεθίσματα τριγύρω μας, είτε αρνητικά είτε θετικά, που είναι δύσκολο να μην μας επηρεάζουν, η διαφορετικότητα είναι κάτι που πρέπει να αποδεχόμαστε και να επικροτούμε. Έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος καταναλώνει πολύ χρόνο προσπαθώντας να μοιάσει σε ξένα πρότυπα ενώ στην πραγματικότητα αυτό που κάνει ξεχωριστό τον καθένα είναι οι ιδιαιτερότητες που φέρει ως μονάδα.

Θέλουμε να συνθέτουμε τραγούδια που όχι απλά θα ψυχαγωγούν τον ακροατή, αλλά θα του προσφέρουν ένα συναίσθημα σαν να «πετάει η ψυχή του», θα νιώθει πιο συνδεδεμένος με τον πυρήνα του, παρά με τον υλικό κόσμο και τα πρότυπα που δίνονται σε αυτόν» είχε πει στην Αθηνά Κλήμη και την Athens Voice.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα πρόβαλε τις δηλώσεις του αλλά και κοινές φωτογραφίες τους, δείτε τες και εσείς παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Κατσαούνης εκδηλώθηκε: «Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα όταν βλέπω τη Μυριέλλα»

Εκτός εαυτού ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα: «Σε σιχάθηκα, έχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σίριαλ;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved