Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε- Η Βέλλη είναι έγκυος!
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε- Η Βέλλη είναι έγκυος!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, θα είναι και εκείνες που θα μας προκαλέσουν εντύπωση, καθώς μαθαίνουμε ότι η Βέλλη και ο Άγγελος θα γίνουν γονείς. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, αφού τα τελευταία χρόνια, είναι ξεκάθαρο ότι έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που δεν χάνει επεισόδιο.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια από την σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα";

H Βέλη με τον Άγγελο είναι πολύ ευ­τυχισμένοι μιας και σε λίγους μή­νες θα γίνουν γονείς. Το ζευγά­ρι προσπαθεί να πει στη μαμά της πως εί­ναι έγκυος, αλλά εκείνη τους επιφυλάσσει μια απρόσμενη έκπληξη. Παράλληλα, ένα ανώνυμο δώρο που περιέχει... εσώρουχα γίνεται αφορμή για να ξεσπάσει μια μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα στην Καίτη και στον Ηλία. Στο χωριό τώρα, οι φίλοι που ήρθαν τα Χριστούγεννα έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας.

Έτσι, εκείνοι επιστρατεύουν όλα τα μέσα για να τους ξεφορτωθούν! Από την άλλη, ένας βάτραχος και ένα λαχείο με λήγοντα αριθμό το οκτώ γεννούν όνει­ρα και προσδοκίες για τον Μπάμπη και την Ξένια. Οι μέρες περνούν και το αφεντικό του 'Αγγέλου τού ζητάει συνέχεια θελήματα και η Βέ­λη προσπαθεί να τον πείσει να αντιδράσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυ­τά, ο Μηνάς έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Όλο το χω­ριό στρέφεται εναντίον του και την αιτία δεν τη γνωρίζει ούτε η Βού­λα. Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη, ο Γιωρίκας γνωρίζει στον Μπάμπη και στην Ξένια τη Θεοδώρα, με την οποία είναι ερωτευμένος. Κάποιος, όμως, απογοητεύεται από αυτή τη γνωριμία. Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας και η Καίτη πέφτουν σε σεξουαλική ρουτίνα.Έτσι, λοιπόν, εκείνη βάζει μπρος ένα σχέδιο για να φουντώσει ξανά το πάθος...

Πηγή: MyTV

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας αναλαμβάνει εθελοντής Άγιος Βασίλης και η Καίτη διακοσμήτρια

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βούλα Πατουλίδου εισβάλλει στη σειρά

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης θέλει να φιλοξενήσει σπίτι τον ξάδερφό του τον Μολότοφ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved