Σε ξένα χέρια: Η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με το φλερτ του Πιπερόπουλου
Media

Σε ξένα χέρια: Η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με το φλερτ του Πιπερόπουλου

Σε ξένα χέρια: Η βόλτα της Μάρως και της Πελαγίας στο πάρκο για να συναντήσουν τον Μπάμπαλη παίρνει αναπάντεχη τροπή.

Η Σούλα ανοίγει την καρδιά της στην Ντάντω, ενώ το μίγμα του Χρύσανθου κάνει θραύση στο εργοστάσιο. Η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με το φλερτ του Πιπερόπουλου, ενώ η βόλτα της Μάρως και της Πελαγίας στο πάρκο για να συναντήσουν τον Μπάμπαλη παίρνει αναπάντεχη τροπή.

Πώς θα αντιδράσει ο Φεγκούδης όταν καταλάβει ότι πίσω από το μίγμα κρύβεται ο Αλέξης; Θα καταφέρουν ο Φλοριάν και ο Ταρζάν να ξεφύγουν από την αστυνομία;

Και, τέλος, τι θα συμβεί όταν η Μαριτίνα συνειδητοποιήσει ότι η Διώνη απατάει τον Φεγκούδη με τον Πιπερόπουλο;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η βοήθεια που θέλει να προσφέρει ο Χρύσανθος στον Μάνο, παρότι ανεκτίμητη, θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες, καθώς η Τραβιάτα δεν σκοπεύει να αφήσει την ευκαιρία της να πάει χαμένη.

Η ανάρτηση για το χαμένο μωρό κινητοποιεί τα μεγάλα όπλα και η Μάρω εμπλέκεται πια δυναμικά στην υπόθεση, καταφέρνοντας να κλείσει ραντεβού με το μυστηριώδες προφίλ που αναζητεί το χαμένο παιδί.

Η Μαριτίνα ανυπομονεί να φτάσει στα χέρια της ο ορός της αλήθειας, με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει στον Μάνο, ο οποίος, ενώ παλεύει να σώσει την εταιρεία, εξομολογείται στον Χρύσανθο τα συναισθήματά του για την Τόνια.

Ο γάμος της Διώνης με τον Φεγκούδη τραντάζεται συθέμελα και η παρουσία του Πιπερόπουλου στην εταιρεία απειλεί να τα γκρεμίσει όλα σαν πύργο από τραπουλόχαρτα. Κι ενώ ο Φεγκούδης είναι απασχολημένος προσπαθώντας να ξανακερδίσει τη Σούλα, ο Πιπερόπουλος είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πονέσει.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η σέξι Κρυσταλλία και τα συγκινητικά λόγια των Αρναούτογλου-Ζαχαράτου

Σκοτεινή θάλασσα: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο Χρήστος υποφέρει από κενά μνήμης»

Τελευταία εξέλιξη: Δεν θα συνεχιστεί η Φάρμα στον ΑΝΤ1 του χρόνου! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved