Σε ξένα χέρια: Ο Φλοριάν βρίσκεται στα χέρια της Σούλας και της Μάρως
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Φλοριάν βρίσκεται στα χέρια της Σούλας και της Μάρως

Σε ξένα χέρια: Η πίεση του Φεγκούδη στον Χρύσανθο για τα υλικά της συνταγής εντείνεται, το ίδιο και οι προσπάθειες του Λουδοβίκου να κερδίσει τη Σούλα.

Ο Φλοριάν βρίσκεται στα χέρια της Σούλας και της Μάρως, οι οποίες είναι αποφασισμένες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια. Η Πελαγία πασχίζει να κρύψει την επανεμφάνιση του «νεκρού» Φλοριάν από την Τόνια.

Η πίεση του Φεγκούδη στον Χρύσανθο για τα υλικά της συνταγής εντείνεται, το ίδιο και οι προσπάθειες του Λουδοβίκου να κερδίσει τη Σούλα. Το σχέδιο της Τραβιάτας για τον εκβιασμό της Διώνης προχωρά αργά, αλλά μεθοδικά.

Κι ενώ η ζωή της Μαριτίνας κινείται γύρω από τον αστερισμό των επερχόμενων γενεθλίων της και την ελπίδα της για διακοπή του break με τον Μάνο, ο Πιπερόπουλος δεν μπορεί να καταπνίξει τα συναισθήματά του και αποφασίζει να κάνει μία τρέλα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φεγκούδης προσπαθεί να καταλάβει τι υλικά χρησιμοποίησε ο Χρύσανθος στην παρασκευή του μίγματος. Η Μάρω, με τη βοήθεια της Πελαγίας, κρατάει τον Φλοριάν δεμένο στο σπίτι της.

Συγχρόνως ο Πιπερόπουλος, για να καθησυχάσει τη Μαριτίνα ότι δεν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε κείνον και τη Διώνη, υπογράφει συμφωνητικό βάσει του οποίου της παραχωρείται, μετά τη λήξη του break, το 50% της Φεγκούδης Σνακς, ενώ ο Παντελής λέει στην Ντάνι και στην Έμιλυ να πουν στη Μαριτίνα ότι υπερέβαλαν στα λεγόμενά τους.

Η Σούλα αποπαίρνει τον Λουδοβίκο όταν της κάνει νύξη για τη σχέση τους και συμβουλεύει την Τόνια να μιλήσει στον Φεγκούδη για την απαγωγή του μωρού. Ο Χρύσανθος δέχεται μια απρόσμενη νυχτερινή επίσκεψη στο γραφείο του.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η σέξι Κρυσταλλία και τα συγκινητικά λόγια των Αρναούτογλου-Ζαχαράτου

Σκοτεινή θάλασσα: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο Χρήστος υποφέρει από κενά μνήμης»

Τελευταία εξέλιξη: Δεν θα συνεχιστεί η Φάρμα στον ΑΝΤ1 του χρόνου! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved