Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέναντι στο Survivor;
Media

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέναντι στο Survivor;

Τηλεθέαση: Μία δύσκολη μάχη κλήθηκε να δώσει από την πρεμιέρα του κιόλας το Ελλάδα έχεις ταλέντο μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του ΣΚΑΪ να προσθέσει στο Σάββατο ακόμα μία μέρα προβολής για το Survivor

Στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε όλοι γνωρίζαμε ότι το Ελλάδα έχεις ταλέντο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Ιανουαρίου χωρίς να έχει κάποιον σοβαρό αντίπαλο απέναντί του.

Όμως, την περασμένη Πέμπτη, ο ΣΚΑΪ ενημέρωνε πως τελικά το "βαρύ πυροβολικό" του, το Survivor, θα έπαιρνε και άλλο χρόνο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού και μάλιστα θα αναλάμβανε να φέρει καλά νούμερα στην prime time του Σαββάτου.

Το σκηνικό ξαφνικά το Σαββατόβραδο άλλαξε καθώς μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει να είναι μουσικοχορευτικό με το J2US που όμως έφτασε στο τέλος του και το Σπίτι με το Mega που ναι μεν συνεχίζει την προβολή του τη συγκεκριμένη μέρα, όμως χθες είχε σε επανάληψη την τηλεοπτική συναυλία του Γιώργου Αλκαίου.

Έτσι, χθες οι τηλεθεατές έδειξαν να περνούν τον τηλεοπτικό τους χρόνο με τις περιπέτειες των Διασήμων και των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο καθώς το Survivor σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ξεπερνώντας την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο που όμως κατάφερε να συγκρατήσει μία μεγάλη μερίδα κοινού. Δείτε παρακάτω τον πίνακα για τη χθεσινή prime time:

KANAΛΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΣΚΑΪ SURVIVOR 25,6% 26,7%

ΑΝΤ1 ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 20% 21,4%

ΕΡΤ 1 ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 5,2% 6,8%

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved