Οι ρόλοι του 2022 που πάνε για τα «Όσκαρ της TV»
Media

Οι ρόλοι του 2022 που πάνε για τα «Όσκαρ της TV»

Το 2022 μας μπήκε με το δεξί στη μικρή οθόνη και μια πλειάδα νέων συγκλονιστικών σειρών μυθοπλασίας θα μας κρατήσει συντροφιά στον καναπέ!

Δέκα σημαντικοί ηθοποιοί από την παλιά αλλά και τη νέα γενιά θα κρατήσουν αντίστοιχα 10 νέους ρόλους-διαμάντια, που αξίζει να τους απολαύσουμε και να ταξιδέψουμε μαζί τους!

Διαβάστε παρακάτω που θα δούμε τη νέα χρονιά δημοφιλείς ηθοποιούς με χιλιάδες θαυμαστές, που εκτοξεύουν με όποιον ρόλο κι αν καταγίνονται τα μηχανάκια της εταιρίας τηλεμετρήσεων Nielsen και γίνονται πρώτο trend στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Γιάννης Στάνκογλου: Ο χειρουργός και το «άγγιγμα» του Αγίου Παισίου

Ο 48χρoνος ηθοποιός με καταγωγή από τον Εβρο έκανε τους τηλεθεατές να παραμιλούν με τη σπουδαία ερμηνεία του στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» ως Θωμάς Κυπραίος. Οι τηλεθεατές θα τον δουν ξανά στη μικρή οθόνη ως βοσκό, στη θρησκευτική σειρά του Mega «Αγιος Παΐσιος», αλλά και στη σειρά «Το νησί Νο 2» της Βικτόρια Χίσλοπ. Μέχρι τότε όμως ο Γιάννης Στάνκογλου θα κρατήσει στη νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ «Ορκος» τον ρόλο ενός χειρουργού που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Ο γιατρός Αγγελος Ράπτης είναι ένας καταξιωμένος γενικός χειρουργός, του οποίου η ζωή ανατρέπεται με δραματικό τρόπο μέσα σε ένα βράδυ. Ο αναγνωρισμένος επιστήμονας έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τη δικηγόρο Ηρώ Αναγνωστοπούλου (Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους), με την οποία έχει αποκτήσει μια πανέξυπνη κόρη, τη Μελίνα (Μαρία Σαριάβα). Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει το βράδυ των γενεθλίων του, στην εφημερία του, όταν του φέρνουν νεκρές από τροχαίο τη γυναίκα του και την κόρη του…

Γιώργος Γάλλος: «Ο Μιλτιάδης» γίνεται στη μικρή οθόνη καθηγητής

Ο 50χρονος ηθοποιός από τα Τρίκαλα, που σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και αποτελεί έναν ηθοποιό… υψηλών υποκριτικών ταχυτήτων, έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως Μιλτιάδης Σεβαστός στις «Αγριες μέλισσες». Το 2022 θα τον δούμε από ήρωα πολέμου και γεωργό, καθηγητή πανεπιστημίου, επιμελητή νοσοκομείου και αδερφό του Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά της ΕΡΤ «Ορκος». Υποδύεται τον Παύλο, έναν καθηγητή που εργάζεται πάνω στο εθελοντικό πρόγραμμα «Ιατρικής Δρόμου». Ο Αγγελος (Γιάννης Στάνκογλου), ο οποίος έχει βάσιμες υποψίες ότι το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στη γυναίκα και στην κόρη του δεν ήταν τυχαίο γεγονός αλλά προσχεδιασμένο έγκλημα, πείθεται από τον αδερφό του να ηγηθεί στο πρόγραμμα «Ιατρικής Δρόμου», και από κει κι ύστερα η μία ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη!

Κώστας Νικούλι: Ο «Πετρής» του Σασμού θα ψήνεται στους «42 βαθμούς Κελσίου»

Ο 27χρονος ηθοποιός από τη Βόρειο Ηπειρο, τον οποίο βλέπουμε ως Πετρή στον «Σασμό» του Alpha, θα πρωταγωνιστήσει και στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Στους 42 βαθμούς Κελσίου». Πρόκειται για ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ που αριθμεί οκτώ επεισόδια, και το οποίο θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1. Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο ανοίγει τον κύκλο των επεισοδίων της σειράς. Μια οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία ενός νησιού του Ιονίου κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σορός της μητέρας της πριν από έξι χρόνια. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπευθύνους, η Λένα θα βρει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι).

Αργύρης Πανταζάρας: Ιδιοκτήτης μιούζικ χολ στη δεκαετία του ’30

Ο βραβευμένος με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» ηθοποιός, ο Τάκης Δοξαράς των «Αγριων μελισσών», θα γίνει ιδιοκτήτης μιούζικ χολ τον καιρό του Μεσοπολέμου, στον Alpha! Ο Τάκαρος με τις μοναδικές ατάκες του θα πρωταγωνιστήσει σε μια δραματική σειρά εποχής 60 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλα και με βασικό σεναριογράφο τον Κλεάνθη Δανόπουλο.Πρόκειται για την πρώτη σειρά στη χώρα μας που θα αξιοποιήσει δραματουργικά τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα ενός κοσμικού κέντρου διασκέδασης του 1928 και μοιάζει να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα του Σικάγου της ίδιας εποχής!

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» έχει «Ντέρτι» στο λαϊκό πεντάγραμμο

Ο 29χρονη ηθοποιός από τη Σύρο, που παντρεύτηκε το καλοκαίρι τον αξιόλογο συνάδελφό της Γιώργο Παπαγεωργίου, μας γοητεύει όλους ως Δροσούλα στις «Αγριες μέλισσες». Φέτος, όπως θέλουν οι φήμες, έχει δεχτεί και άλλη μία πρόταση: να πάρει μέρος στη νέα σειρά της Μελίνας Τασμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη στον ΑΝΤ1, στο «Ντέρτι», με φόντο τη δεκαετία του ’80. Η σειρά διαδραματίζεται στη Μεταπολίτευση, περίοδο κατά την οποία το λαϊκό τραγούδι έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες του και γνώρισε νέες δόξες. Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν πριν από το Πάσχα.

Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Από το «Κόκκινο ποτάμι» βουτά στη «Σκοτεινή θάλασσα»

Τη θαυμάσαμε ως Βασιλική, την αρχοντοπούλα του Πόντου στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη. Το 2022 θα υποδυθεί μια αστυνομικό στη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού Γιώργος Παπαγεωργίου. Η ηρωίδα της, η Σμαρώ, είναι έξυπνη και συναισθηματική. Ήρθε στην πόλη στην εφηβική ηλικία της για να μείνει με τη μικρή αδερφή του πατέρα της, όταν αυτός καταδικάστηκε σε ισόβια για τον φόνο της μητέρας της. Είχε μια έξαλλη εφηβεία. Πίσω από την επιλογή της να γίνει αστυνομικός, την οποία διαρκώς αμφισβητεί, κρύβεται η βαθιά της ανάγκη για έναν πιο δίκαιο κόσμο αλλά και ένα βαθύ προσωπικό τραύμα.

Πηγή:Espresso

Διαβάστε επίσης:

Ευχάριστα νέα για το Πρωινό – Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά on air

Σκορδά για Τζούμα: «Είπε ότι θα έπρεπε να τον προστατέψουμε! Υπήρχαν και άλλα που δε μπήκαν»!

Σκοτεινή θάλασσα: Μαρνέλη: «Η επαφή μου με την τηλεόραση περιοριζόταν στη συμμετοχή σε διαφημίσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved