Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις φώτο του στο instagram
Media

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις φώτο του στο instagram

O σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία συμμετέχει στον πέμπτο κύκλο του survivor αφού μίλησε για το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του στο instagram! 

Ο Γιάννης Λυγνός ξεκαθάρισε πως δεν ενοχλήθηκε από το φιλί της αγαπημένης του με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος. Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις kαι είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα».

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν».

Kαι συμπλήρωσε στην εκπομπή Love it: «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Σήμερα, 11 Ιανουαρίου, η εκπομπή Mega καλημέρα αποκάλυψε ότι μετά τις δηλώσεις του απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του στο instagram!

Δείτε το απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απαντά για το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη

Ο σύντροφος της Κουρεντή επέστρεψε με νέες δηλώσεις: «Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved