Κουρεντή - Λυγνός: Είναι τελικά ζευγάρι; - Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος
Media

Κουρεντή - Λυγνός: Είναι τελικά ζευγάρι; - Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Ο έρωτας που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη έχει προκαλέσει σάλο. Έτσι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως η ηθοποιός και ο Γιάννης Λυγνός δεν είναι ζευγάρι.

Το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη έχει μαγνητίσει τα βλέμματα και έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στους συμπαίκτες τους όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως έχει γίνει γνωστό η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Γιάννη Λυγνό. Η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο (10/1) του Survivor μίλησε για εκείνον τον αποκάλεσε συνεργάτη της.

Λίγες ώρες αργότερα ο Νίκος Αναγνωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και δήλωσε πως οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι.

«Εγώ με τη Μυριέλλα είχαμε συνεργαστεί στην “Παρθένα Ζωή”, οπότε δεν ξέρω τόσο πολύ τα προσωπικά της. Αλλά από τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι παίζει κάτι άλλο. Είναι πιο πολύ σύντροφοι, αγαπάει ο ένας τον άλλον, αλλά όχι ζευγάρι. Δεν θα μου άρεσε αυτό που συμβαίνει στο Survivor, αλλά όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας. Kαι επειδή στο παιχνίδι οι δυσκολίες είναι πολλές, έρχεσαι κοντά με τον άλλο. Και μπορεί να υπάρξουν συναισθήματα. Οι χημείες που δημιουργούνται από ένα κοίταγμα…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: «Κάγκελο» ο Πούμπουρας με το παράπονό της on air - «Δεν ανταλλάξαμε ούτε χρόνια πολλά»!

Η απίστευτη αντίδραση του Πάνου Ιωαννίδη όταν ρωτήθηκε για το Survivor

Αθηνά Οικονομάκου: H ερώτηση του Λιάγκα για τις οικονομικές απολαβές που την έφερε σε αμηχανία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved