Μενεγάκη: Άφωνη με το spoiler για τη Γη της Ελιάς – Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης
Media

Μενεγάκη: Άφωνη με το spoiler για τη Γη της Ελιάς – Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

H Ελένη Μενεγάκη ζήτησε spoiler για τη Γη της Ελιάς και δόθηκε το πιο συγκλονιστικό έως και σήμερα που έχουμε μάθει!

Η Ελένη μόλις άκουσε το spoiler τρελάθηκε on air!

H Δήμητρα Καλφούντζου είπε πως ο Στέφανος με την Μυρτάλη χωρίζουν οριστικά! Ένας νέος, όμορφος άντρας από τη Θεσσαλονίκη καταφθάνει στη Μάνη και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Μυρτάλης!

«Δεν το περίμενα ειλικρινά… Μα την Παναγία μπερδεύτηκα» αναφώνησε η Ελένη και ήθελε να δει φωτογραφία του κούκλου γαλανομάτη που εισβάλει στη σειρά του Mega!

Σήμερα πάντως θα δούμε: Ο Στάθης μαραζώνει όλο και πιο πολύ, καθώς βλέπει τον γάμο της Ιουλίας να πλησιάζει. Η Μυρτάλη πιέζει τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ στη Μάνη καταφθάνουν κι οι γονείς του Γιώργη Κουράκου και ο Ισίδωρος προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.

Η Χάιδω ανησυχεί για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος φροντίζει τη γυναίκα του όσο καλύτερα μπορεί. Η Μαργαρίτα έχει αποσυντονιστεί από την επιστροφή τού Θεοδόση, καθώς της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από την άλλη, ο Αλέξης χαίρεται που περνά χρόνο με τον πατέρα του.

Ο Λυκούργος εντοπίζει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Ιάκωβου για την Αθηνά και τον συμβουλεύει να μαζευτεί. Ο Ανέστης και η Ελένη έρχονται πιο κοντά, αλλά μια δεύτερη λιποθυμία του Ανέστη δημιουργεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: «Κάγκελο» ο Πούμπουρας με το παράπονό της on air - «Δεν ανταλλάξαμε ούτε χρόνια πολλά»!

Ελένη Μενεγάκη: Ντυμένη στα κατακόκκινα και αποκάλυψε τον λόγο! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved