Η Αυλή των Χρωμάτων συνεχίζει το αφιέρωμα στις γυναίκες
Media

Η Αυλή των Χρωμάτων συνεχίζει το αφιέρωμα στις γυναίκες

Η Αυλή των Χρωμάτων συνεχίζει τo μουσικό της “ταξίδι”, με ένα Αφιέρωμα στις Γυναίκες.

Οι φιλόξενοι οικοδεσπότες, η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου και ο σπουδαίος συνθέτης, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, έχουν αφιερώσει την εκπομπή που θα προβληθεί το Σάββατο, στη Γυναίκα.

Τη Γυναίκα, τη μάνα, τη σύζυγο, την σύντροφο, την κόρη…

Στα τραγούδια, η Γυναίκα, πάντα ήταν πηγή έμπνευσης, συνεδεδεμένη με τον νταλκά, χιλιοτραγουδήθηκε και συνεχίζει.. Τρανοί άντρες καλλιτέχνες, δημιουργοί και τραγουδιστές ύμνησαν τα κάλλη, την κομψότητά και τα χαρίσματά της, το μεγαλείο της ψυχής και της καρδιάς της, την ήρεμη, ζωογόνα δύναμή της, αλλά και την αχαριστία, την απιστία, τη γκρίνια και την παραξενιά της.

Μέσα από σπουδαία λαϊκά τραγούδια υμνούμε την ομορφιά, τον έρωτα, την αγάπη, την τρυφερότητα και την ανθρωπιά, κόντρα στην αγριότητα του καιρού μας.

Στην παρέα μας για να “υμνήσουμε” και να τιμήσουμε το γυναικείο φύλο, δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μιχάλης Δημητριάδης, ενώ η Ασπασία Στρατηγού, ερμηνεύει μοναδικά, κομμάτια που άφησαν “ιστορία” στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Στην παρέα μας, δύο δυναμικές γυναίκες η Λούκα Κατσέλη - Γενική Διευθύντρια της Ενωσης Δημιουργών Έργων Μουσικής (ΕΔΕΜ) και η Νίκη Μπακογιάννη - Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια του Στίβου, οι οποίες ξέρουν να δίνουν μάχες και έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, με την θετική στάση ζωής τους.

Ο συνεργάτης μας Κώστας Μπαλαχούτης – Συγγραφέας και Ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού, παρουσιάζει μέσα από το αρχείο του, με συνοπτικό και εμπεριστατωμένο τρόπο, πώς το γυαναικείο φύλο αποτελεί τη μήτρα των τραγουδιών.

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με πολύ μεράκι, όπως αρμόζει στις χειμωνιάτικες, σπιτικές, Σαββατιάτικες νύχτες μας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, το Σάββατο 15 – 01 – 2022 , 22.00 – 24.00, στην ΕΤ2, με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Αθηνά Καμπάκογλου, για να σιγοτραγουδήσουμε, να θυμηθούμε..και να νοσταλγήσουμε γνήσιες λαϊκές ερμηνείες, αφιερωμένες στην “Επίσημη Αγαπημένη”, που λέει και το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικότση, τη ΓΥΝΑΙΚΑ!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved