«Ναυάγησε» η συμφωνία του ALPHA με τους Ρήγα-Αποστόλου
Media

«Ναυάγησε» η συμφωνία του ALPHA με τους Ρήγα-Αποστόλου

Στα χαρτιά θα μείνει, για -άλλη μία φορά, η κωμική σειρά «Room service πλιζ», καθώς η συμφωνία ανάμεσα στον ALPHA και στους σεναριογράφους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου δεν ολοκληρώθηκε.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έφτασαν σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με κατ' αρχήν συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος ωστόσο στο παραπέντε ναυάγησαν.

Σύμφωνα με τη Real δεν υπήρξε ρήξη, αλλά μια κοινή συναινέσει απόφαση του ALPHA και των δημιουργών να μην προχωρήσουν στο deal, καθώς υπολογίζοντας τους χρόνους και τα δεδομένα, αντιλήφθησαν ότι στην παρούσα φάση δεν είναι εφικτό η κωμική σειρά να βγει στον αέρα στα τέλη Μαρτίου, όπως επιθυμούσε το κανάλι. Υπενθυμίζεται ότι το «Room service πλιζ» επρόκειτο να βγει πριν από δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ, όπου μεταδίδονταν και τρέιλερ της σειράς αλλά τελικά το κανάλι του Φαλήρου ήρθε τότε σε ρήξη με τον Αλ. Ρήγα, λίγο πριν από την πρεμιέρα.

Η τωρινή απόπειρα θα ήταν ένα νέο σενάριο με διπλή υπογραφή από το συγγραφικό δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου και διαφορετικό καστ. Τα σχέδια του ALPHA για δυναμική ενίσχυση του προγράμματος του με συνολικά τρεις σειρές τους επόμενους μήνες επανεξετάζονται και το κανάλι ενδέχεται τελικά να περιοριστεί σε μία σειρά μυθοπλασίας. Επικρατέστερη είναι η σειρά «Νεοκλασσικά», που θα αφορά ριμέικ ελληνικών ταινιών με τη μορφή μίνι σειρών 3-4 επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι φίλες μου λένε ότι μοιάζω με τη Ντονατέλα Βερσάτσε»

Ελισάβετ Σπανού: Η on air συνάντηση με τον πρώην της Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Σουηδία γίναμε»

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Σωτήρη Κοντιζά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved