Αγάπη παράνομη: Ένας γάμος αναστατώνει μια οικογένεια
Media

Αγάπη παράνομη: Ένας γάμος αναστατώνει μια οικογένεια

Αγάπη παράνομη: Ο Στάθης Θεριανός θέλει να παντρέψει τον γιο του με τη Χρυσαυγή.

Όντως, ύστερα από κάποια γεγονότα, οι δύο νέοι ενώνονται. Όμως, ο Θεριανός δείχνει σημάδια από το ανομολόγητο πάθος του προς τη νύφη του. Η γυναίκα του το αντιλαμβάνεται, αλλά συνάμα η Χρυσαυγή την κερδίζει με τον χαρακτήρα της.

Ο Στάθης Θεριανός, ένας εργατικός νοικοκύρης του χωριού Δαφνύλας στην Κέρκυρα, αποφασίζει να παντρέψει τον γιο του, τον Γιώργη, με τη Χρυσαυγή, την περιζήτητη κόρη του εύπορου Σπύρου Ασπρέα. Όμως, πιστεύει όντως ότι είναι π καλύτερη νύφη για τον γιο του ή έχει ξυπνήσει μέσα του ένα εγκληματικό πάθος, που προσπαθεί να καλύψει με αυτόν τον γάμο; Από την πλευρά της, η γυναίκα του, η Διαμάντω, επειδή διαισθάνεται ότι αυτός ο γάμος δεν θα τους βγει σε καλό, προσπαθεί να χαλάσει το προξενιό, στρέφοντας το ενδιαφέρον του γιου της στην παιδική του φίλη, την Ευγενία. Έτσι, ο Γιώργης, αφού τσακώνεται με τον πατέρα του, επειδή δεν ζήτησε τη γνώμη του προτού κανονίσει το προξενιό με τη Χρυσαυγή, αποφασίζει να ζητήσει την Ευγενία σε γάμο. Πηγαίνοντας, όμως, προς το σπίτι της συναντιέται με τη Χρυσαυγή και, μαγεμένος από την ομορφιά της, την ερωτεύεται. Γι’ αυτό και αποφασίζει από μόνος του να την παντρευτεί, απορρίπτοντας την Ευγενία. Λίγες ημέρες αργότερα, οι αρραβώνες του Γιώργη και της Χρυσαυγής γίνονται με όλες τις τιμές. Τα δύο παιδιά είναι ευτυχισμένα και η Διαμάντω έχει παραμερίσει τους ενδοιασμούς της.

Όμως, ο Θεριανός αρχίζει να δείχνει σημάδια από το ανομολόγητο πάθος του για τη μέλλουσα νύφη του, γεγονός που αντιλαμβάνεται η Διαμάντω και αναστατώνεται συθέμελα. Στον χρόνο που μεσολαβεί ανάμεσα στον αρραβώνα και στον γάμο του Γιώργη και της Χρυσαυγής, ο Θεριανός, δίνοντας μάχη μετά ένστικτά του, κατορθώνει να χαλιναγωγήσει το πάθος του για τη μέλλουσα νύφη του. Παρ’ όλα αυτά, στο γλέντι του γάμου, μεθάει και ο άνομος πόθος του επιστρέφει. Η Διαμάντω το παρατηρεί απελπισμένη, αλλά δεν το ομολογεί σε κανέναν, γιατί φοβάται την κατακραυγή του κόσμου. Συνάμα, οι νιόπαντροι, όπως το θέλει το έθιμο, εγκαθίστανται στο πατρικό του γαμπρού.

Στη συνέχεια της ίδιας νύχτας, ενώ ο Γιώργης και η Χρυσαυγή κάνουν έρωτα στην κρεβατοκάμαρά τους, ο Θεριανός, πνιγμένος από το αρρωστημένο πάθος του για τη νύφη του και τη ζήλια για τον γιο του, περιφέρεται στους ελαιώνες απελπισμένος. Επιστρέφει, όμως, το πρωί μετανιωμένος και ορκίζεται στη γυναίκα του ότι δεν θα πατήσει το στεφάνι τους. Κι ενώ π Χρυσαυγή ενσωματώνεται στην οικογένεια των πεθερικών της, χάρη στον καλό της χαρακτήρα, γίνεται πολύ αγαπητή σε όλους, ιδιαίτερα στη Διαμάντω, που μέρα με την ημέρα την εκτιμά όλο και περισσότερο.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved