Ήλιος: Η Αλίκη σώζει ένα ανήλικο κορίτσι
Media

Ήλιος: Η Αλίκη σώζει ένα ανήλικο κορίτσι

Οι ήρωες του Ήλιου στα προσεχή επεισόδια, έρχονται αντιμέτωποι με νέα προβλήματα.

Η Αλίκη σώζει ένα ανήλικο κορίτσι, ενώ παράλληλα δίνει αγώνα για να βρει τη μητέρα του. Από την άλλη, ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται ξαφνικά με αποτέλεσμα η σχέση του Νικήτα και της Λήδας να περνάει κρίση.

Οι ανατροπές συνεχίζονται στην πορεία της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1. Ακόμη μία φορά, κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις είναι η Αλίκη. Όλα ξεκινούν όταν μια μέρα εκείνη καθώς κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό της βλέπει σοκαρισμένη μπροστά στις ρόδες του ένα ανήλικο, φοβισμένο κοριτσάκι. Δίχως να χάνει χρόνο, το πλησιάζει και του κάνει διάφορες ερωτήσεις για να καταλάβει τι έχει συμβεί και πώς βρέθηκε εκεί. Η μικρή, όμως, είναι τρομαγμένη και διστάζει να της απαντήσει.

Η γυναίκα, στη συνέχεια, βάζει το παιδί μέσα στο αμάξι και πηγαίνει στην Αστυνομία. Όταν ο Δημήτρης ενημερώνει την αγαπημένη του πως κανείς δεν έχει αναζητήσει το κοριτσάκι, εκείνη παίρνει προσωπικά αυτή την υπόθεση. Αποφασίζει να πάρει τη μικρή μετανάστρια στο σπίτι της μέχρι να βρει άκρη με τους γονείς της. Όμως φαίνεται πως και αυτή δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση μιας και η Αλίκη εξαρχής αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά, αποφασίζει να μην το βάλει κάτω. Έπειτα, προσπαθεί να έρθει κοντά με τη μικρή, η οποία της εξομολογείται πως τη λένε Αζίζα. Η γυναίκα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να βρει τους γονείς της, αλλά τα στοιχεία που συλλέγει ο Δημήτρης δείχνουν πως η μητέρα της πιθανότατα να είναι νεκρή. Οι μέρες περνούν και τα πράγματα παίρνουν μια απρόσμενη τροπή. Η Αλίκη αναστατώνεται όταν συνειδητοποιεί πως η Αζίζα κινδυνεύει ακόμη και μέσα στο σπίτι της. Η ίδια σώζει τη ζωή της μετανάστριας, ενώ ο Δημήτρης συνεχίζει την προσπάθεια για να βρει τη μητέρα της.

Όμως είναι φανερό πως οι συγκάτοικοι της γυναίκας φοβούνται και δεν του αποκαλύπτουν την αλήθεια. Τότε η Αλίκη παίρνει την πρωτοβουλία και πηγαίνει να βρει μια γυναίκα που, όπως φαίνεται, γνωρίζει πολλά. Μάταια, όμως, αφού και αυτή της η προσπάθεια δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ύστερα από αυτό, η ίδια και ο Λαϊνάς ανησυχούν ότι η μικρή κινδυνεύει ίσως γιατί ξέρει ή έχει δει κάτι που δεν πρέπει να αποκαλύψει. Η Αλίκη, λοιπόν, προσπαθεί να προσεγγίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αζίζα ώστε να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού το παιδί εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μια αποκάλυψη έρχεται να κλονίσει τη σχέση της Λήδας και του Νικήτα.

Όλα ξεκινούν όταν εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο και εξετάζει έναν ασθενή. Τυχαία ανακαλύπτει πως ο άντρας αυτός είναι ο αδελφός του Νικήτα. Αρχικά σοκάρεται μιας και δεν ήξερε πως ο αγαπημένος της έχει αδελφό και στη συνέχεια τον ενημερώνει. Η είδηση αυτή αιφνιδιάζει τον Νικήτα. Ο τελευταίος δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στη Λήδα για την πραγματική σχέση που έχει με τον αδελφό του. Αρχίζει να της λέει διάφορα ψέματα για εκείνον αλλά και για τον λόγο που δεν της μίλησε ποτέ για την ύπαρξή του. Εκείνη, όμως, αντιλαμβάνεται πως ο Νικήτας της λέει ψέματα και απογοητεύεται πολύ. Η στάση και η συμπεριφορά του δημιουργεί ακόμη ένα πρόβλημα στο ζευγάρι. Αρχίζουν να τσακώνονται και η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση. Η Λήδα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να μιλήσει ξανά με τον αδελφό του. Όμως το γεγονός αυτό πιέζει τον άντρα, ο οποίος νιώθει πως η Λήδα δεν τον καταλαβαίνει και επεμβαίνει σε ένα ζήτημα πολύ λεπτό και προσωπικό. Εκείνη, από τη συμπεριφορά του, συνειδητοποιεί πως αυτό που έχει χωρίσει τα δύο αδέλφια είναι πολύ πιο σοβαρό από όσα φαντάζεται, αλλά είναι αποφασισμένη να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί και να τους ενώσει.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved