Γιατί ξέσπασε εναντίον των συνεργατών του ο Αλεξάνδρου σήμερα το πρωί;
Media

Γιατί ξέσπασε εναντίον των συνεργατών του ο Αλεξάνδρου σήμερα το πρωί;

Ο Δημήτρης Αλλεξάνδρου έγινε έξαλλος με τους συνεργάτες του και άρχισε να φωνάζει on air, κάνοντας τους πάντες να... παγώσουν.

Στη σημερινή εκπομπή (12/1) Super Κατερίνα βρέθηκε η πρώην σύντροφος του Δημητρή Αλεξάνδρου, Ελισάβετ Σπανού. Λίγη ώρα αφότου η τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της ήρθε το ξέσπασμα του Δημήτρη.

Αφορμή στάθηκαν τα πειράγματα που δεχόταν συνεχώς από τους συνεργάτες του για το ότι βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό και κάθονταν δίπλα του η τραγουδίστρια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε μπόρεσε να δεχτεί τα σχόλια της Χρίσλας Γεωργακοπούλου και του Γιάννη Πουλόπουλου που θυμήθηκαν τι δήλωναν οι δυο τους παλιά για τη σχέση τους και ξέσπασε.

«Σου είπα να σταματήσεις. Μη γελάς. Σας είπα κάτι και σας το είπα από πάνω. Δεν υπάρχει πλάκα. Δε θέλω να υπάρχει πλάκα. Γιατί είναι σεβασμός στο παρελθόν και το μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα πράγματα δε σηκώνω. Σου είπα κάτι; Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα. Έχω εξηγήσει από το πρωί ότι δε θέλω να κάνεις χαβαλέ. Το έχω πει από το πρωί. Δεν τελείωσε, γιατί μάλλον συνεχίζεται» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με το ξέσπασμα αυτό και προσπάθησε να μαζέψει τα… σπασμένα θέλοντας να τον ηρεμήσει.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Μπεκατώρου για την πρώτη δίκη για το #metoo: «Η παρουσία του δράστη ήταν τρομακτική»

Σοφία Μπεκατώρου: Από τα δικαστήρια για το #metoo απευθείας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή

Άννα Ανδριανού: «Εγώ δεν ήθελα και ποτέ να κάνω παιδιά» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved