Μόλις Χθες: Το σχέδιο του Σπύρου για να εκδικηθεί την ανύποπτη Λουίζα προχωρά
Media

Μόλις Χθες: Το σχέδιο του Σπύρου για να εκδικηθεί την ανύποπτη Λουίζα προχωρά

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (13/1), ο Σπύρος συνεχίζει να εκβιάζει τον Αντώνη που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μιχάλη τις υποψίες της για τον Αντώνη, κι εκείνος τον φωνάζει και του ζητά εξηγήσεις. Ένα πορτραίτο της Λουίζας , που είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχάλης, φτάνει στα χέρια της και ξυπνά αναμνήσεις της μεγάλης αγάπης που είχαν. Μια επίσκεψη της Κατερίνας στον Μιχάλη, γίνεται αιτία για μια ακόμα φορά να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Σπύρο. Ο Στάθης δέχεται μια ακόμη πρόκληση από τον Διονύση, που καταλήγει σ’ ένα τραγικό γεγονός, το οποίο θα απειλήσει να καταστρέψει τη ζωή του Στάθη.
Ο Άλκης ζητά από τη Λήδα να φύγει και να επιστρέψει σπίτι της, αλλά εκείνη δεν θέλει και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Όταν όμως τον βλέπει με την Κορίνα, όλα αλλάζουν. Ο Στέφανος ξαναβρίσκεται με τον φίλο του τον Χρήστο μετά από χρόνια, αλλά δεν του αποκαλύπτει τον λόγο της επιστροφής του, ούτε τα γεγονότα που τον σημάδεψαν στο παρελθόν, τα οποία θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Σπύρο. Οι υποψίες του Αχιλλέα για τον Αντώνη γίνονται αιτία να τσακωθεί με τη Χριστίνα και η σχέση τους θα κινδυνεύσει. Παράλληλα, το σχέδιο του Σπύρου για να εκδικηθεί την ανύποπτη Λουίζα προχωρά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Για την Κορίνα, ο Άλκης είναι ένα παζλ για δυνατούς λύτες. Ενώ έχουν βγει για φαγητό, εκείνος δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και φεύγει αναστατωμένος χωρίς καμιά εξήγηση. Στο φωτογραφικό του στούντιο τον περιμένει η Λήδα, μια νεαρή γυναίκα με ένα μωρό. Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο του Νώντα και συνεχίζει τις ερωτήσεις σε Έλενα και Μαρία. Ο Σπύρος κάνει τη Λουίζα να σκέφτεται θετικά για την επένδυση στα ξενοδοχεία του ιταλικού ομίλου. Η Έλενα έχει ξανακυλήσει στον τζόγο, κλέβει χρήματα και χάνει μέχρι και το βραχιόλι που της χάρισε η Μαρία. Η Χριστίνα με τον Αχιλλέα ζουν τον έρωτά τους με τον φόβο μην τους ανακαλύψει κάποιος. Η Έλενα, θολωμένη, όταν ανακαλύπτει ότι η Λουίζα είχε επισκεφτεί το σπίτι τους, πηγαίνει να της ζητήσει τον λόγο.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η εμφάνιση της Λήδας αναστατώνει τον Άλκη - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος σκοπεύει για άλλη μια φορά να ενοχοποιήσει τον Αντώνη και φτάνει στα άκρα

Μόλις Χθες: Η αστυνομία αρνείται να συνεχίσει τις έρευνες για τον θάνατο της Νόρας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved