Survivor: Οι έρωτες, τα πάθη και οι χωρισμοί των γυναικών του ριάλιτι
Media

Survivor: Οι έρωτες, τα πάθη και οι χωρισμοί των γυναικών του ριάλιτι

Survivor: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τις κούκλες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Νέα χρονιά, νέο Survivor, το οποίο ήρθε για να μας απασχολήσει όχι μόνο με τα όσα γίνονται στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά και με την προσωπική ζωή των καλλονών γυναικών που παίρνουν μέρος σε αυτό.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Είναι ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του ριάλιτι, με προηγούμενη θητεία στο My Style Rocks, απ' όπου και τη γνωρίσαμε. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν σε σχέση επί πέντε χρόνια αλλά χώρισε πέρυσι και από τότε είναι μόνη. Ο λόγος του χωρισμού, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, είναι ότι ο τότε σύντροφός της ήθελε γάμο και οικογένεια ενώ εκείνη δεν αισθανόταν έτοιμη και ήθελε πρώτα να κάνει καριέρα. Στα 27 χρόνια της, η Ευρυδίκη έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια. Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Πελαγία Καζολέα

Η Πελαγία Καζολέα αποφάσισε να ζήσει τη μεγάλη εμπειρία του Survivor και πλέον είναι ένα από τα μέλη της ομάδας των «Μαχητών». Η ίδια έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Deal» και τότε όλοι τη χαρακτήρισαν ως την πιο ωραία κοπέλα που πέρασε από το παιχνίδι. Αργότερα, εμφανίστηκε και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα». Είναι ερωτευμένη και ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά, δεν είναι καθόλου άγνωστος στους κύκλους της ελληνικής showbiz.To διάσημο μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, ο «κακός» της πασαρέλας και η Πελαγία Καζολέα διατηρούν ερωτική σχέση το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν μαζί τις ώρες τους στο γυμναστήριο.

Άσπα Πρεδάρη

Μια εκ των «Μαχητών» είναι και η Άσπα Πρεδάρη, την οποία ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να χαρακτηρίσει ως… Μαριαλένα νούμερο 2. Κι αυτό γιατί αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, Θωμάς, έχει δηλώσει και εκείνος συμμετοχή στο Survivor. Oι δυο τους είναι μαζί από το 2018. Και η παραγωγή ήθελε να επαναληφθεί η ιστορία Κατσούλη και Ρουμελιώτη.

Ελισάβετ Σπανού

Στα 39 της χρόνια, η Ελισάβετ Σπανού έχει ήδη ένα «δυνατό» ερωτικό παρελθόν. Για μικρό διάστημα ήταν ζευγάρι με τον Φώτη Ζογγλοπίτη και ακολούθως με το Δημήτρη Αλεξάνδρου. Κάποια στιγμή αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κι εκεί τη βρήκε ο έρωτας που δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο νέος της σύντροφος είναι 11 χρόνια νεότερος από την ίδια.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Μπορεί να είναι λίγα ακόμα όσα γνωρίζουμε για τα 12 φρέσκα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν σίγουρα τους επόμενους μήνες, πληροφορίες ωστόσο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αναφέρονται στην προσωπική ζωή της παίκτριας της μπλε ομάδας, Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία φαίνεται ότι είχε έρθει κοντά τους προηγούμενους μήνες με τον Χρήστο Δάντη. Εκείνοι μπορεί να μη λένε τίποτα για τη σχέση αυτή, αλλά όλοι οι άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η προσωπική ζωή της 25χρονης Βρισηίδας Ανδριώτου θυμίζει θρίλερ. Η Βρισηίδα ήταν για μεγάλο διάστημα κολλητή φίλη με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία γνωρίστηκαν στο «My Style Rocks», όμως πλέον οι δύο κοπέλες είναι «στα μαχαίρια». Η ίδια λέει ότι κρατά πλέον την προσωπική ζωή της μόνο για εκείνη, συνεπώς δεν ξέρουμε τι κάνει εκτός παιχνιδιού και δημοσιότητας. Στο παρελθόν, πάντως, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ήταν ερωτευμένη με τον Dj Δημήτρη Δαλάκο, ο οποίος νωρίτερα είχε σχέση με τη Λάουρα Μάργες. Επίσης είχε σχέση και με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Γιώργο Τσιτακλή.

Κρυσταλλία Κουτσιμάνη

Είναι 27 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Η μοναδική με βέρα στο δεξί. παντρεμένη και μανούλα ενός παιδιού, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη δηλώνει ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια και έχει 9 αδέρφια.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η ήρεμη δύναμη του ριάλιτι είχε μια πολύ σοβαρή σχέση με τον Κώστα Σόμμερ για 3,5 χρόνια. Λέγεται ότι χώρισαν γιατί εκείνος ήθελε γάμο και οικογένεια ενώ εκείνη όχι. Πάντως ακόμη και σήμερα οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές, αφού ο χωρισμός τους ήταν πολύ ήρεμος. Έχουν παραμείνει δύο καλοί φίλοι. Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο η καλλονή Ναυσικά είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πηλαδάκη, πρώην σύντροφο της Ειρήνης Παπαδοπούλου και συζούν στο σπίτι του επιχειρηματία.

Σοφιάννα Αβραμάκη

Κι όμως Η πιο εκρηκτική παίκτρια του ριάλιτι είναι μόνη. To Instagram της, παρόλα αυτά, είναι σκέτη φωτιά και η Θεσσαλονικιά φυσικοθεραπεύτρια έχει ήδη πολλούς φαν στο survivor.

Παρασκευή Σταματοπούλου

Η Παρασκευή Σταματοπούλου είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια strongman. Είναι η vegan της παραλίας των «Μαχητών». Δεν μιλάει καθόλου για την προσωπική της ζωή, αλλά πληροφορίες λένε ότι δεν είναι μόνη.

Μυριέλλα Κουρεντή

Η όμορφη Μυριέλλα είναι ζευγάρι με τον μουσικό Γιάννη Λιγνό και όπως λένε όσοι ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι, η σχέση της είναι πολύ δυνατή και έτσι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην ίδια και τον Κατσαούνη, ο οποίος τη φλερτάρει έντονα στο ριάλιτι. Η Μυριέλλα είχε πάθει σοκ και είχε πέσει σε κατάθλιψη όταν ξαφνικά ο σύντροφός της Πέτρος πέθανε το 2010. Ήταν μαζί για 7 χρόνια και ήταν μια πάρα πολύ σοβαρή σχέση. Επίσης για 2 χρόνια είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου που είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της όμως τους χώρισαν τελικά, αφού δεν υπήρχε χρόνος για τους δύο τους. Κάποια εποχή της είχαν χρεώσει και σχέση με τον ηθοποιό Ορέστη Τρίκα, αλλά απεδείχθη ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Πηγή:Ciao

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι... άσοι στο μανίκι του Ατζούν! Αυτοί οι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι!

Survivor: Να γιατί «έστησαν» αγώνα! Τσουχτερές οι ρήτρες για την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

Survivor: «Μίλησα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον άκουσα στεναχωρημένο» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved