Η Φάρμα: Η επιστροφή του Γρηγόρη μετά το ατύχημα και οι μονομάχοι
Media

Η Φάρμα: Η επιστροφή του Γρηγόρη μετά το ατύχημα και οι μονομάχοι

Η Φάρμα:  Επέστρεψε στη Φάρμα ο Γρηγόρης μετά το ατύχημα που είχε.

Ο παίκτης με δεμένο το χέρι ανακοίνωσε στους συμπαίκτες τους τη γνωμάτευση των γιατρών αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει στο ριάλιτι.

«Ήρθα στη φάρμα και δεν ήταν κανένας. Τι έγινε αλάνια; Τι κάνετε; Κάκωση και θλάση Α' βαθμού στον υπερακάνθιο», είπε ο ίδιος ενώ ανακοίνωσε και την παραμονή του.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μέσα στη Φάρμα διαπιστώθηκε ότι ήταν αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο Γρηγόρης τις τελευταίες μέρες έδειχνε να έχει αποδυναμωθεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ειδικά μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη με την οποία είχαν έρθει κοντά και φλέρταραν μεταξύ τους, ο Γρηγόρης δεν ήταν καλά. Κατάσταση που τελικά κορυφώθηκε με το ατύχημά του.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει κανονικά.

Αργότερα οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στην αρένα οπού και μάθαμε τον δεύτερο μονομάχο και φυσικά υποψήφιο προς αποχώρηση. Μετά τον πρώτο υποψήφιο που είναι ο Νεόφυτος Ηλίας καθώς ο αρχηγός Μάνος Πανταζής του είχε δώσει τη μαύρη πέτρα, από την ψηφοφορία νέα μονομάχος αναδείχθηκε η Νίκη Χαντσαρίδου η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Διαβάστε επίσης

H Φάρμα: «Πάγωσαν» οι παίκτες! Η απρόσμενη συνάντηση τους με τον Τανιμανίδη και η ανακοίνωση

Η Φάρμα: Αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο: Η πριβέ κουβέντα Πανταζή-Γρηγόρη: «Θα πέσουν κεφάλια!»

H Φάρμα: Αυτοί είναι οι παίκτες που «εισβάλλουν» στο παιχνίδι!

Η Φάρμα: Κρίσιμες ώρες για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη! Η μεταφορά στο νοσοκομείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved