Σασμός spoiler: Η πρώτη φωτό της Θοδώρας ως νύφη που δεν περιμέναμε να δούμε τόσο νωρίς
Media

Σασμός spoiler: Η πρώτη φωτό της Θοδώρας ως νύφη που δεν περιμέναμε να δούμε τόσο νωρίς

Σασμός: Ο Alpha έκανε την ανατροπή αυτή τη φορά αφού μοιράστηκε στα social media την πρώτη φωτογραφία της Θοδώρας από τον γάμο της.

Φυσικά τα σχόλια έπεσαν «βροχή» αφού η Δανάη Παππά ως νύφη είναι πανέμορφη και υπέρλαμπρη! Αυτόν τον γάμος όμως η Θοδώρα δεν θα προλάβει να τον χαρεί.

Η είδηση ότι ο Πέτρος είναι νεκρός θα διαλύσει τα πάντα. Ήδη ο αστυνόμος έχει ανακαλύψει το ψεύτι­κο άλλοθι που έδωσε η Αργυρώ στον Πέτρο Παράλληλα, ο Αστέρης λίγο μετά την πρόταση γάμου που κάνει επίσημα, μαθαίνει τα νέα και τα τινάζει όλο στον αέρα. Ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ και ξεσπάει βίαια.

Στο μεταξύ, οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορ­τινό κλίμα, ενώ ο Αστέρης ψάχνει να βρει τον Πέτρο για να του δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τον φόνο του Στεφανή και τα ψέματα που είπαν στην αστυνομία. Ο Πέτρος βρίσκεται με τη Σεμίνα κάπου απομακρυσμένα και τα έχουν ξαναβρεί. Εκεί τους πετυχαίνει ο Αστέρης, ο οποίος αρχίζει να του φωνάζει: «Εσύ τον σκότωσες. Γιατί δεν λες την αλήθεια;» και να τον απειλεί.

Όσο γίνονται αυτά, η Θοδώρα ντύνεται νύφη για τον γάμο της με τον Γιώργη. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος για να εκφοβίσει τον Αστέρη απομακρύνει τη Σεμίνα: «Πήγαινε στο αυτο­κίνητο και μη βγεις. Περίμενέ με», της λέει Η Σεμίνα πηγαίνει στο αυτοκίνητο και από εκεί βλέπει τα πάντα. Ο Πέτρος προσπαθεί να του μιλήσει: «Είσαι τρελός, ρε; Τι είναι αυτά που λες,· Δεν έχω σκοτώσει κανέναν». του τονίζει και στη συνέχεια βγάζει το όπλο του και πυρο­βολεί στον αέρα για να κάνει τον Αστέρη να φο­βηθεί και να φύγει· «Φύγε, φύγε σου λέω», του φωνάζει. Ο Αστέρης όμως πανικοβάλλεται όταν ακούει τους πυροβολισμούς βγάζει το δικό του όπλο, ρίχνει και η σφαίρα αφού χτυπάει πρώτα στο καπό του αυτοκινήτου, στη συνέχεια καρφώνεται στην καρδιά του Πέτρου.

Δες τη φωτογραφία

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πετρής πεθαίνει (Video)

Σασμός: Ο Αστέρης στη φυλακή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα - Η ζωή όλων θα πάρει μία άλλη τροπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved