Σασμός: Η Χαρίκλεια δίνει spoiler: Στα επόμενα επεισόδια έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις
Media

Σασμός: Η Χαρίκλεια δίνει spoiler: Στα επόμενα επεισόδια έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις

Σασμός: Μια γυναίκα που κρατά πολλά μυστικά... Αυτή είναι η Χαρίκλεια, η οποία έχει τις απαντήσεις για το τι συνέβη στην Ανθούλα.

Στην πραγματικότητα, η Μαρουσώ Γεωργοπούλου απέχει πολύ από την 70χρονη που υποδύεται στη σειρά του ALPHA. Νεότατη, μεταμορφώνεται κάθε φορά για τις ανάγκες του ρόλου της και αποκαλύπτει πολλά...

Πώς ήρθε η συμμετοχή στο «Σασμό»;

Το καλοκαίρι δέχθηκα ένα τηλέφωνο από την casting director της σειράς, τη Μιράντα Ρωσταντή, η οποία μου μίλησε για το ρόλο της Χαρίκλειας. Το αστείο ήταν ότι δεν ήξερα για ποια σειρά με ήθελαν. Όταν μου είπαν, τους λέω: «Δεν το πιστεύω, αυτή την περίοδο διαβάζω το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και έχει εξαιρετική πλοκή!». Χωρίς να το ξέρω, συμμετείχα στο βιβλίο που θα ζωντάνευε στη μικρή οθόνη και εγώ το διάβαζα τις νύχτες με κομμένη ανάσα.

Η Χαρίκλεια κρύβει πολλά μυστικά...

Ναι είναι ρόλος-κλειδί. Αυτά τα flashback στο παρελθόν, που εμφανίζεται ως νέα νοσοκόμα, και στο σήμερα, ως ηλικιωμένη κυρία, ήταν πρόκληση για μένα υποκριτικά. Το 2022 η Χαρίκλεια θα μας απασχολήσει γιατί οι αναμνήσεις θα την πνίξουν. Ο Άγγελος το έχει βάλει σκοπό να βρει τον πατέρα του και αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων. Η Χαρίκλεια δεν θέλει να προδώσει την Καλλιόπη, κρατά το λόγο της. Όχι γιατί η Καλλιόπη τής έταξε χρήματα, αλλά γιατί η ίδια είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Γιατί δέθηκε τόσο πολύ με την Ανθούλα; Ήξερε για τον Μάρκο;

Η Χαρίκλεια ήταν προίσταμένη στο ίδρυμα όπου νοσηλευόταν η Ανθούλα. Επειδή ήταν μια κοπέλα νέα και γλυκιά, τη φρόντιζε ιδιαίτερα, την προστάτευε και είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Με τον καιρό την αγάπησε, γιατί έβλεπε ότι βασανιζόταν από την κατάθλιψη. Η Ανθούλα έγραφε γράμματα στον Μάρκο, τα οποία όμως δεν έφταναν ποτέ στον παραλήπτη τους· Τα κρατούσε η Χαρίκλεια και τα έδινε στην Καλλιόπη. Έτσι μαράζωσε η Ανθούλα από τη σιωπή του αγαπημένου της και την ερωτική απογοήτευση. Ο Άγγελος, λοιπόν, θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τη βιολογική του μητέρα και να βρει τον πατέρα του.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς είναι όταν η Χαρίκλεια ανοίγει το δωμάτιο της Ανθούλας στην κλινική και τη βρίσκει κρεμασμένη. Ήταν ένα σοκ...

Αυτή η σκηνή ήταν και η πρώτη που γύρισα για τη σειρά. Ακόμα και για έναν ηθοποιό, είναι τρομερό το θέαμα. Δεν είναι τυχαίο που η Χαρίκλεια λέει «πέρασαν τριάντα χρόνια και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό την εικόνα αυτή». Γενικώς, στα επόμενα επεισόδια έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις! Οι σεναριογράφοι μας κάθε φορά μάς εκπλήσσουν. ΓΓ αυτό αρέσει ο «Σασμός», κρατά το κοινό σε αγωνία.

Γιατί ο Αγγελος ψάχνει τόσο επίμονα τον πατέρα του;

Θεωρώ ότι ο Άγγελος έχει έλλειψη αντρικού προτύπου. Μεγάλωσε μόνο με τη θετή μητέρα του, την Τασούλα, που ήταν άψογη και του έδωσε όλη την αγάπη της, αλλά δεν παύει να νιώθει μισός. Και, φυσικά, είναι ο σκοπός της ζωής του, όπως βρήκε τη βιολογική μάνα του και στενοχωρήθηκε βαθιά για την κατάληξή της, έτσι να βρει και τον πατέρα του για να ενώσει τα κομμάτια του παζλ. Ξέρει ότι η έλλειψη αντρικού προτύπου ήταν καταλυτική για την προσωπικότητά του και, έστω και αργά, θέλει να βρειτις ρίζες του. Και όλα καταλήγουν στην Κρήτη.

Η Χαρίκλεια γιατί στηρίζει τόσο πολύ την Καλλιόπη;

Η Χαρίκλεια με την Καλλιόπη έχουν δώσει όρκο σιωπής. Στηρίζει λοιπόν το μυστικό της, όχι γιατίτη φοβάται ή γιατί θα έχει να αποκομίσει κάποιο κέρδος από εκείνη. Η Χαρίκλεια είναι καλή φίλη, δεν προδίδει. Της είπε η Καλλιόπη ότι, αν μαθευόταν ότι η Ανθούλα ήταν ανύπαντρη και έγκυος, θα γινόταν μεγάλο κακό στην Κρήτη, κι έτσι οι δυο τους προσπάθησαν να κουκουλώσουν την αλήθεια από τον Βασίλη. Βέβαια, η αυτοκτονία της Ανθούλας έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δεν νιώθει τύψεις τώρα;

Φυσικά. Από τότε που είδε τον γιατρό να ψάχνει τον πατέρα του, άλλαξε όλη της η ζωή. Η Χαρίκλεια είναι 70 χρόνων και κάνει τον απολογισμό της. Αυτή η μεταμόρφωσή μου μέσω του μακιγιάζ, αυτή η μεγάλη αλλαγή ανάμεσα σε δυο ηλικίες είναι μια ωραία πρόκληση για τον ηθοποιό, αλλά και μια ευκαιρία για σκέψη.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Αστέρης στη φυλακή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Σασμός: Μία φρικτή αλήθεια θα βγάλει την Καλλιόπη από τα ρούχα της

Σασμός: Θα πάει η Αργυρώ στο ραντεβού θανάτου που της έχουν ετοιμάσει ο Διονύσης κι ο Άγης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved