DWTS: «Πάγωσαν» την ώρα της αποχώρησης! Η αλλαγή στους κανόνες και η Καγιά που έχασε τα λόγια της
Media

DWTS: «Πάγωσαν» την ώρα της αποχώρησης! Η αλλαγή στους κανόνες και η Καγιά που έχασε τα λόγια της

DWTS: Το Dancing With The Stars επέστρεψε δυναμικά το βράδυ της Παρασκευής (14/1) για να κάνει το βράδυ μας μας πιο χορευτικό και πιο λαμπερό.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, υποδέχτηκαν στο πιο ανατρεπτικό, τηλεοπτικό ballroom τους 7 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, για να παρουσιάσουν τις πιο έντονες και εκρηκτικές χορογραφίες, να κάνουν χορευτικά θαύματα και να ξεσηκώσουν το τηλεοπτικό κοινό!

Στο «Dancing with the Stars», αυτής της Παρασκευής, special guest ήταν η Δανάη Παππά, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, η οποία μεταμορφώθηκε σε μία παραμυθένια ηρωίδα και χάθηκε σε ένα δάσος γεμάτο με όνειρα και εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες!

Τα 7 υπέροχα ζευγάρια έδωσαν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και διεκδίκησαν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

Τι χόρεψαν...

  • Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης Αργυρόπουλος μετέτρεψαν τη σκηνή σε ρετρό διαμέρισμα, όπου ένα ζευγάρι έδινε μάχη για τον έρωτά του χορεύοντας salsa.
  • Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ άφησαν ένα μουσικό αεράκι να τους παρασύρει και έχοντας καλοκαιρινή διάθεση χόρεψαν samba.
  • Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ Μαντάνη ενώθηκαν σε ένα Βιεννέζικο Βαλς και ανέδειξαν τον μεγάλο έρωτα ενός άντρα για όλες τις γυναίκες.
  • Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γεράσιμος Μοσχόπουλος παρουσίασαν ένα παθιασμένο Argentine Tango, σε μία έντονη χορευτική στιγμή.
  • Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ αναβίωσαν ένα σχολικό ρομάντζο χορεύοντας street.
  • Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη χόρεψαν tango, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, με πολλές κακές συνήθειες.
  • Ο Dominic Stars και η Ειρήνη Λιναρδή μας παρέσυραν σε ένα πολύ τρυφερό American Smooth.

Στο τέλος της βραδιάς όμως, δυστυχώς, κάποιο ζευγάρι έπρεπε να αποχωρήσει και να αποχαιρετίσει το σόου μια για πάντα.

Η Βίκυ Καγιά είχε πάρα πολύ άγχος την ώρα που έπρεπε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό ότι πρέπει να ψηφίσει το αγαπημένο του ζευγάρι επειδή η αποχώρηση θα ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες και τα δύο ζευγάρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα βρισκόντουσαν απέναντι από τους κριτές που θα έπαιρναν την τελική απόφαση και έχασε τα λόγια της, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν αγχωμένη.

Στο τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη και η Χριστίνα Βραχάλη, ήταν εκείνες με τη χαμηλότερη βαθμολογία και στάθηκαν απέναντι από τους κριτές με τους παρτενέρ τους.

Δείτε ποιο ζευγάρι αποχώρησε στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε τη στιγμή που ανακοινώθηκε ποιοι αποχωρούν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Δανάη Παππά: Από τον Σασμό στο χορευτικό παρκέ η «Θοδώρα» - Στο πλατό και ο σύντροφός της

DWTS: Η Αργυράκη έδωσε ρεσιτάλ ατάκας - Έπεσε από την καρέκλα η Μαρίνα Λαμπροπούλου

DWTS: Ο Έντουαρντ αποκάλεσε «προπέλα» την παρτενέρ του - Η επική αντίδρασή της (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved