Σε ξένα χέρια: Η Μάρω προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες που βγάζει ο Λουδοβίκος
Media

Σε ξένα χέρια: Η Μάρω προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες που βγάζει ο Λουδοβίκος

Σε ξένα χέρια: Η Σούλα αναστατώνεται μόλις μαθαίνει για την απαγωγή της Διώνης.

Ο Πιπερόπουλος πληρώνει τα λύτρα για τη Διώνη, η οποία δεν δέχεται πολύ θερμή υποδοχή όταν φτάνει σπίτι. Η Μαριτίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι ο Πιπερόπουλος σε πελάγη δυστυχίας.

Η Μάρω προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες που βγάζει ο Λουδοβίκος κι η Σούλα αναστατώνεται μόλις μαθαίνει για την απαγωγή της Διώνης.

Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος όταν μάθει ότι η Τόνια παρερμήνευσε τα λεγόμενα του; Ποια η αντίδραση του Ταρζάν όταν δει ξανά το κάμπριο του Φεγκούδη;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Διώνη βρίσκεται στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων… για κακή τους τύχη! Κι όσο εκείνοι προσπαθούν να καταλάβουν από ποιον θα πάρουν τελικά τα λύτρα, ο Φεγκούδης προσπαθεί να εξιχνιάσει αν η απαγωγή είναι πραγματική ή στημένη.

Ο μόνος που φαίνεται να ανησυχεί πραγματικά, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί, είναι ο Πιπερόπουλος. Παράλληλα, ο Λουδοβίκος βάζει μπροστά το σχέδιό τους για να ξανακερδίσει τη Σούλα. Από ένα λάθος των κoριτσιών, η Ντάντω έρχεται σε επαφή με την αλήθεια για τα αλισβερίσια της Διώνης και του Πιπερόπουλου και είναι αποφασισμένη να τα μάθει όλα.

Και όσο, θεωρητικά, το πάρτι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο Μάνος κάνει απελπισμένα τηλέφωνα στην Τόνια, αβέβαιος αν θέλει –κι αν πρέπει –να ζητήσει βοήθεια. Και παρότι η Τόνια αποφασίζει να τον βοηθήσει, δυστυχώς η βοήθεια δε φτάνει έγκαιρα σε εκείνον.

Αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προβαίνει σε πρωτοβουλίες που ίσως αποδειχθούν μοιραίες.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler: Η πρώτη αντίδραση των Βρουλάκηδων μετά τη δολοφονία του Πετρή και η κηδεία

Σασμός: Η Γερμανού τρελάθηκε με την αποκάλυψη του Ήμελλου: «Ο Αντώνης και ο Μαθιός είναι “αδέρφια”»

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον νεκρό Πετρή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved