Βούλγαρη: Αποκάλυψε στην Μελέτη γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Κοινωνία Ώρα MEGA
Media

Βούλγαρη: Αποκάλυψε στην Μελέτη γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Κοινωνία Ώρα MEGA

Εδώ και 15 μέρες η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται εκτός από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Γιατί δεν έχει επιστρέψει στο πόστο της; Τι αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα;

Η Ανθή ανέφερε: «Λείπω από μπέρδεμα, όχι επειδή νοσώ! Μέχρι πριν από μερικές ημέρες έβγαινε θετικό το test. Έκανα ένα self test, βγήκα αρνητική επιτέλους. Είπα να κάνω ένα rapid test, πήγα χθες και μου λέει η φαρμακοποιός “είστε θετική!”. “Αποκλείεται”, λέω…».

Τελικά το rapid test είχε δείξει μία ελαφρά ροζ γραμμή και δηλώθηκε στο σύστημα ως θετικό. Ωστόσο, η δημοσιογράφος έκανε το ίδιο βράδυ άλλο ένα rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό.

«Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι ήταν αρνητικό το test. Ωραία, λέω, πάω στην εκπομπή αύριο. Αλλά έπρεπε να περάσει το rapid στο σύστημα και δεν περνάει με τίποτα!», είπε.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε πως βίωσε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

«Οι πρωτες τρεις μέρες ήταν δύσκολες και δεν θα ξεχάσω τη φρίκη που πήρα όταν είδα ότι είναι θετικό, γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί η νόσος. Δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση. Σήκωσα πυρετό, είχα φοβερή κόπωση… Αυτή η παλιοαρρώστια σε βάζει να είσαι τελείως μόνος σου. Ευτυχώς το περάσαμε με τον Κώστα μαζί στο σπίτι. Δεν μπορείς να δεις τους φίλους σου, είναι δύσκολο», είπε.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μας... τρέλανε η Ανθή Βούλγαρη που θέλει να δυναμώσει λόγω κορονοϊού! Τρώει για πρωινό... κόλλυβα!

Αποκαλυπτική η Ανθή Βούλγαρη: «Του είπα ότι θα τον κάνω ρεζίλι αν δεν σταματήσει»

Λύγισε η Ανθή Βούλγαρη on air - Τι συνέβη; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved