Λαμπροπούλου - Νταλιάνης: H κόρη τους πρωταγωνιστεί στην Αγάπη Παράνομη στο πλευρό του μπαμπά της
Media

Λαμπροπούλου - Νταλιάνης: H κόρη τους πρωταγωνιστεί στην Αγάπη Παράνομη στο πλευρό του μπαμπά της

Αγάπη Παράνομη: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (15-01) η νέα σειρά της ΕΡΤ και οι εκπλήξεις ήταν πολλές. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που είδαμε ήταν κι αυτό της μικρής κόρης της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Η Έλλη Νταλιάνη, υποδύεται την Ειρήνη, την μικρή κόρη του ζευγαριού, του Θεριανού και της Δέσπως ενώ ο Γιάννης Νταλιάνης υποδύεται τον συμπέθερο της οικογένειας, τον μπαμπά της τηλεοπτικής Χρυσαυγής, την οποία υποδύεται η ταλαντούχα Ευγενία Ξυγκόρου.

Βλέποντας την πρεμιέρα της σειράς, παρατηρήσαμε πως η 10χρονη κόρη του ζευγαριού όχι μόνο έχει ταλέντο αλλά μας εξέπληξε με το μπρίο της ενώ θα πάθεις πλάκα με την ομοιότητα που έχει με την μαμά της, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Βασιλικής στο Σασμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr μπαμπάς και κόρη θα έχουν κοινές σκηνές στα προσεχή επεισόδια ενώ ο ρόλος της μικρής Ειρήνης, περιορίζεται σε αυτό το ηλικιακό φάσμα, δεν θα τη δούμε δηλαδή να μεγαλώνει, όπως βέβαια και την μεγαλύτερη τηλεοπτική κόρη του ζευγαριού.

ΕΙΡΗΝΗ (Η μικρή κόρη του Θεριανού) (ετών 10) (ΕΛΛΗ ΝΤΑΛΙΑΝΗ)

Κάτω από την προστασία της μάνας και της αδελφής της, η Ειρήνη έχει καταφέρει, μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες, να αναπτύξει έναν χαρούμενο, ανεξάρτητο και δυναμικό χαρακτήρα. Της αρέσει να βυθίζεται σε φανταστικούς κόσμους μέσω του παιχνιδιού με τη μία και μοναδική κούκλα της. Όπως η αδελφή της, έτσι κι εκείνη, δεν έχει μάθει γράμματα. Αντίθετα , από μικρή βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

Δες φωτογραφίες από τη σειρά

Ο Γιάννης Νταλιάνης βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια της γνωστής ηθοποιού, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και δημιούργησε μαζί της μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες.

Το ζευγάρι κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γάμο του και την οικογένειά του, όμως συχνά κάνει συνεργασίες στο θέατρο, αλλάζοντας ρόλους καθώς άλλοτε σκηνοθετεί εκείνος και εκείνη παίζει, αλλά συμβαίνει και το αντίστροφο. Δηλαδή σκηνοθετεί εκείνη και παίζει εκείνος. Οι δυο τους είναι μαζί 13 χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής τέχνης το 1980 ενώ η σύζυγός του ήταν μόλις 14 ετών.

Διαβάστε επίσης

Νταλιάνης: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες, ο γάμος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η διαφορά ηλικίας

Nίκος Ψαρράς: Θα είναι βάναυσο το τέλος του ήρωα μου στην “Αγάπη παράνομη”

Αγάπη Παράνομη: Η ΕΡΤ κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης! Δες τι νούμερα σημείωσε η πρεμιέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved