Άγριες μέλισσες: Ο Σόλων Τσούνης μπαίνει στη σειρά και θα περιπλέξει τη ζωή της Δρόσως
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Σόλων Τσούνης μπαίνει στη σειρά και θα περιπλέξει τη ζωή της Δρόσως

Ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης, το νέο πρόσωπο στις «Αγριες μέλισσες», αποκάλυψε τον ρόλο που θα παίξει στη ζωή της Δρόσως.

Παράλληλα μίλησε για το ταλέντο του στη ζωγραφική και έκανε τη δική του ευχή για την προσωπική του ζωή.

Ο Σόλων Τσούνης είναι το νέο πρόσωπο που θα απασχολήσει το Διαφάνι, αφού κοντά· τις 20 Ιανουαρίου, θα εισβάλει στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, «Αγριες μέλισσες». Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί έναν άνδρα, η παρουσία του οποίου θα αποδειχθεί καταλυτική και θα περιπλέξει αρκετά την ερωτική ζωή της Δρόσως. «Θα μπω ως Δάκης Βασιλείου, έχοντας ανάλαβε ρόλο κινηματογραφιστή-σκηνοθέτη, ο οποίος προσεγγίζει τη Δρόσω και της προτείνει να περάσει από οντισιόν για την ταινία που φτιάχνει. Βεβαίως, όσο και αν πολλοί υπέθεσαν ότι θα παρακολουθήσουμε άλλη μια ερωτική σκηνή, αυτό δεν θα συμβεί... Ωστόσο, θα φέρει μια αναταραχή στα προσωπικά της αγαπημένης του Κωνσταντή (κατά κόσμον Γιάννη Κουκουράκη) προκαλώντας τη ζήλια του», αποκάλυψε στη Realnews ο ηθοποιός.

Παράλληλα με το νέο τηλεοπτικό του στοίχημα, ο Σ.Τσούνης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ποιος ήτον οφονεύς του αδελφού μου», που είναι μεταφορά του διηγήματος του Γεωργίου Βιζυηνού, με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη, η οποία προβάλλεται σε επανάληψη στην ΕΡΤ1, αλλά και στην πλατφόρμα του Εrtflix. Ετοιμάζει, όμως, και θεατρικό «χτύπημα» με το βραβευμένο έργο της Λίλιαν Χέλμαν «Παιχνίδια στη σοφίτα», το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο «Χυτήριο», από έναν εκλεκτό θίασο υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Αλέξανδρου Κοέν. Προσωπική ευχή Ο Σόλων πέρασε τις γιορτές με δικούς του ανθρώπους, ανάμεσα τους και η στενή φίλη και συνάδελφος του Ερρικα Μπίγιου, ενώ η ευχή που έκανε με την άφιξη της νέας χρονιάς-μιας και το 2022 εμπεριέχει πολλά... διπλά- ήταν να γίνει... διπλός σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλλιτεχνική του κλίση δεν εξαντλείται στην υποκριτική, αφού, εκτός από την ηθοποιία, λατρεύει τη ζωγραφική, την οποία εξασκεί ως χόμπι. «Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Είχα αποφασίσει να κάνω μια έκθεση, αλλά, εξαιτίας της πανδημίας, ακυρώθηκε», είπε ο Σ. Τσούνης, προσθέτοντας: «Το κάνω μεν για χόμπι, αλλά, όταν μπλέκω με αυτό, το κάνω full time. Δεν τα επικοινωνώ όλα τα έργα μου, αυτά που αναρτώ στα social media είναι τα πιο διακοσμητικά, γιατί δεν θέλω να τα "καίω". Θεωρώ ότι τη ζωγραφική αξίζει πάντα να τη βλέπεις από κοντά».

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Η Ζωή παίρνει μία θανάσιμη απόφαση

Σόλων Τσούνης: Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του: «Αλλού πατούσα κι άλλου ήμουν»

Σόλων Τσούνης: «Μόνο και μόνο που δέχομαι φλερτ μέσα από τα social media το ακυρώνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved