Σασμός: Η Καπετάνισσα είδε με τα μάτια της Αστέρη-Αργυρώ να φιλιούνται και το Twitter το... γλέντησε
Media

Σασμός: Η Καπετάνισσα είδε με τα μάτια της Αστέρη-Αργυρώ να φιλιούνται και το Twitter το... γλέντησε

Σασμός: Απόψε το βράδυ είδαμε την Καλλιόπη Σταματάκη ή Καπετάνισσα, μητέρα του Αστέρη να ανακαλύπτει με τα ίδια της τα μάτια πως ο γιος της έχει σχέση με την κόρη των εχθρών της. 

Των ανθρώπων που θεωρεί πως έχουν κάνει κακό στην οικογένειά της μιας και όλη η ιστορία της σειράς έχει στηριχθεί στην αιώνια διαμάχη Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων.

Η σκηνή που η Καλλιόπη βλέπει από μακριά τον γιο της να φιλιέται παθιασμένα με την Αργυρώ Βρουλάκη είναι ακόμα ένα βάσανο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ίδια.

Το μίσος των δύο οικογενειών κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που γνώριζαν καλά από την αρχή της σχέσης τους η Αργυρώ και ο Αστέρης.

Η Καπετάνισσα, ενώ έχει αρχίσει να συγχωρεί τον γιο της για τον χωρισμό του από τη Στέλλα, ξαφνικά μαθαίνει πως ο λόγος που χώρισε ήταν η κόρη της Μαρίνας και του Μάρκου Βρουλάκη.

Η εικόνα των δύο παιδιών να φιλιούνται, σοκάρει την Καλλιόπη που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει μπροστά σε αυτή.

Φεύγει, τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση και τελικά καταλήγει στην πόρτα ενός μοναστηριού όπου ζει μία ξαδέλφη της ως μοναχή.
Είναι το μόνο καταφύγιο που νιώθει εκείνη τη στιγμή πως μπορεί να τη δεχτεί. Χτυπά την πόρτα με μανία για να μπει μέσα. Και πράγματι μπαίνει στο μοναστήρι και ζητά να βρει παρηγοριά για το κακό που τη βρήκε.

Φυσικά αυτή η αντίδρασή της ήταν λογικό να κάνει το Twitter να πάρει φωτιά, με τους χρήστες να κάνουν επικά σχόλια για την καπετάνισσα.

Δείτε παρακάτω κάποια αντιπροσωπευτικά tweets:

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικός ο Πετρής από τον Σασμό: Κώστας Νικούλι: «Έχω δουλέψει σε ποδηλατάδικο και mini market»

Σασμός: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο: O Πετρής ανακαλύπτει ποια είναι η Ντόρα!

Σασμός sneak preview: Η αντίδραση της Καλλιόπης βλέποντας Αστέρη και Αργυρώ να φιλιούνται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved