Κουρτίδου – Σπανού – Χριστοδουλόπουλος - Καούρη και Γεράσιμος Ανδρεάτος στο «Δυνατά»
Media

Κουρτίδου – Σπανού – Χριστοδουλόπουλος - Καούρη και Γεράσιμος Ανδρεάτος στο «Δυνατά»

Ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο της εκπομπής «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, με σπουδαίους καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στη μουσική σκηνή, θα μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου, σε νέα ώρα, στις 22:00.

Σύγχρονοι ποπ και ροκ ρυθμοί, λαϊκά άσματα που άφησαν εποχή, αλλά και ένα ταξίδι σε νοσταλγικά μονοπάτια, συνθέτουν αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.

Πρώτη στη σκηνή του «Δυνατά» εμφανίζεται η ταλαντούχα Σοφία Κουρτίδου, η οποία μιμείται με τη φωνή της μουσικά όργανα, συνθέτει ζωντανά τραγούδια με «Live Vocal Looping» και ερμηνεύει αγαπημένα κομμάτια αλλά και διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών παρέα με τον Κωστή.

Μεταφερόμαστε στον μακρινό Έβρο, στον τόπο καταγωγής της Σοφίας, η οποία μιλάει για την οικογένειά της, τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια και, φυσικά, για τη λατρεμένη της γιαγιά.

Ο Κωστής υποδέχεται μια εξαιρετική νέα καλλιτέχνιδα. Η ταλαντούχα μουσικός Μαρίνα Σπανού -κόρη του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Σπανού- έρχεται με την κιθάρα της και μας ταξιδεύει με την κρυστάλλινη, αισθαντική φωνή της.

Μιλάει για το ξεκίνημά της ως μουσικού του δρόμου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου κατάφερνε να συγκεντρώνει δεκάδες ανθρώπους, κάτι το οποίο θεωρεί ένα εξαιρετικό μάθημα, προσωπικό και επαγγελματικό, και παροτρύνει όλα τα παιδιά που αγαπάνε τη μουσική να μη σταματήσουν ποτέ να κυνηγάνε τα όνειρά τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Κωστή, θυμούνται μια παλιά δική τους συνεργασία. Η κιθάρα και οι ζεστές αναμνήσεις αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα και το τραγούδι «Λιμάνι η καρδιά σου» γεμίζει το πλατό με τον πιο νοσταλγικό τρόπο.

Τη μουσική σκυτάλη παίρνει ο ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μας χαρίζει μοναδικές στιγμές στο πιάνο του.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, που σε ηλικία μόλις 19 ετών έγραψε τη μουσική για το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», ενώ έχει γράψει τραγούδια για σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και θεατρικές παραστάσεις, στήνει στο πιάνο του ένα πάρτι με συνεχείς εναλλαγές γνωστών ελληνικών τραγουδιών αλλά και συναισθημάτων.

Η εκρηκτική Αντωνία Καούρη, από τη νέα γενιά τραγουδιστών, με τη ροκ διάθεσή της βάζει φωτιά στη σκηνή του «Δυνατά», ερμηνεύοντας ελληνικά και ξένα τραγούδια!

Η γνήσια λαϊκή φωνή του αγαπημένου Γεράσιμου Ανδρεάτου έρχεται να κλείσει τη βραδιά και οι ήχοι από το μπουζούκι ξεσηκώνουν το πλατό. Ερμηνεύονται γνήσια λαϊκά και ρεμπέτικα, με το αγαπημένο τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη, «Φραγκοσυριανή», και τις «Νύχτες μαγικές» του Βασίλη Τσιτσάνη να διασκευάζονται και να αποκτούν νέα ζωή από τις εξαιρετικές ερμηνείες του Κωστή Μαραβέγια και του Γεράσιμου Ανδρεάτου.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved