Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική- Επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική- Επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Αρετή συναντάει τη Βασιλική και τον Φίλιππο και επιτίθεται στην πρώτη. Έπειτα, η κοπέλα έχει μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, η Μυρτάλη και ο Στέφανος χωρίζουν!

Η Βασιλική και ο Φίλιππος, παρά την έχθρα που χωρίζει τις οικογένειες Καπερνάρου και Στεφανέα, έχουν αποφασίσει να είναι μαζί. Αγαπημένοι και μονιασμένοι. Το ζευγάρι, μάλιστα, επισφράγισε τον έρωτά του με την τέλεση του πολιτικού γάμου, ενώ, άμεσα, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της δραματικής σειράς, η Βασιλική και ο Φίλιππος προετοιμάζονται με εντατικό ρυθμό για την έλευση του μωρού τους. Μάλιστα, κάθε μέρα που περνάει, ανυπομονούν ολοένα και περισσότερο για αυτή τη μοναδική στιγμή. Υπάρχει κάτι, όμως, που στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους. Αυτό δεν είναι άλλο από την άρνηση των Καπερνάρων να συγχωρέσουν και να δεχτούν πίσω την άλλοτε αγαπημένη τους κόρη, τη Βασιλική. Εκείνη εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της τής έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει σε ένα πρόσωπο που δεν φανταζόταν. Στη Χάιδω. Κάποια στιγμή, η Βασιλική και ο Φίλιππος αποφασίζουν να περπατήσουν στη γραφική κωμόπολη και συναντούν απρόσμενα τη μητέρα της κοπέλας, την Αρετή. Η τελευταία γίνεται έξαλλη με αυτή την εικόνα. Κατηγορεί την κόρη της που έχει το θράσος να κυκλοφορεί και να ντροπιάζει την οικογένειά της καθώς έμπλεξε με τον παραλίγο δολοφόνο του αδελφού της, του Στέφανου, και τους πρόδωσε. Βέβαια, η Αρετή δεν μένει μόνο στη λεκτική επίθεση και σηκώνει το χέρι για να της ρίξει χαστούκι.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, επεμβαίνει ο Φίλιππος, ο οποίος αρπάζει το χέρι της στον αέρα και με τον δυναμισμό και το θάρρος που τον διακρίνει προειδοποιεί την Αρετή ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να ακουμπήσει τη γυναίκα του. Σε διαφορετική περίπτωση, είτε αυτή είτε ο οποιοσδήποτε θα έχει να κάνει μόνο μαζί του. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Βασιλική είναι σοκαρισμένη, δεν έχει βγάλει λέξη, παρά μόνο κλαίει με λυγμούς. Αργότερα, κι ενώ η εγκυμοσύνη της κοπέλας δείχνει να κυλάει ομαλά, μια νέα, ξαφνική, αδιαθεσία ανησυχεί έντονα εκείνη, τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Ο πόνος είναι πολύ έντονος. Χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο, λοιπόν, καλούν ένα ασθενοφόρο για να τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπιστώνουν ότι υπάρχει μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη, λόγω των συναισθηματικών διαταραχών της κοπέλας, και πρέπει να δουν τι μέλλει γενέσθαι με εκείνη αλλά και το έμβρυο.

Η Μυρτάλη και ο Στέφανος, παρόλο που αγαπιούνται πολύ, έχουν περάσει από σαράντα κύματα για να αποδείξουν ότι ο έρωτάς τους είναι δυνατός και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, περνούν μία νέα κρίση στη σχέση τους, που όσο πάει εντείνεται πιο πολύ. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς, η σχέση του ζευγαριού δεν αργεί να βρεθεί σε τεντωμένο σχοινί. Αιτία; Η Μυρτάλη δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την υπερπροστατευτικότητα του αγαπημένου της απέναντι στη μητέρα του, την Αρετή, εξαιτίας του χωρισμού της από τον Στάθη και όλων όσων συμβαίνουν αναφορικά με τη Βασιλική. Μάλιστα, όσο περνούν οι μέρες, η σχέση τους δοκιμάζεται σκληρά, μέχρι που η Μυρτάλη αντιδρά έντονα για τις συνεχείς επισκέψεις του Στέφανου στη μητέρα του και καβγαδίζουν ακόμη μία φορά. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο ένας καβγάς διαδέχεται τον άλλον και, μάλιστα, σε καθημερινή βάση. Ο Στέφανος ένα βράδυ κοιμάται στο σπίτι της μητέρας του και το ποτήρι για τη Μυρτάλη ξεχειλίζει. Έτσι, του ετοιμάζει τη βαλίτσα με τα ρούχα του και κάποια προσωπικά του αντικείμενα και τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι.

Τότε ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι είναι υπεύθυνος για αυτή την εξέλιξη. Επιστρέφει στο πατρικό του και ανακοινώνει πως χώρισε με τη Μυρτάλη, αλλά αρνείται να εξηγήσει τους λόγους. Μόνο που ο Στάθης, όταν ενημερώνεται για αυτό το γεγονός, καταλαβαίνει τι οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό και το λέει ανοιχτά. Αιτία είναι η εξάρτηση του γιου του από τη μητέρα του. Έκτοτε προσπαθεί να του εξηγήσει ότι προσεγγίζει με λάθος τρόπο την όλη κατάσταση. Αλλά μάταια. Ο Στέφανος βρίσκει ευκαιρία να ρίξει την ευθύνη σε εκείνον, λέγοντάς του σε έντονο τόνο πως, εάν δεν απατούσε κι έπειτα δεν χώριζε την Αρετή, τίποτα δεν θα συνέβαινε και δεν θα διατάρασσε την οικογενειακή γαλήνη και ηρεμία. Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη εξιστορεί τα γεγονότα στην Ιουλία και στον Ιάκωβο, με τον τελευταίο να τη δικαιολογεί για την υπομονή που έδειξε και τη στάση που κράτησε. Επιπλέον, όλα τα παραπάνω δεν αργεί να τα μάθει ο Αλέξης, ο οποίος θα θελήσει να κάνει μία νέα προσπάθεια για να προσεγγίσει τη Μυρτάλη, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να την πείσει να είναι μαζί...

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Μυρτάλη καβγαδίζουν έντονα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι για Ιουλία και Κουράκο - Το ένοχο μυστικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved