Ο ευρηματικός Acun: Οι άσσοι στο μανίκι και πώς η πανδημία γέμισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του
Media

Ο ευρηματικός Acun: Οι άσσοι στο μανίκι και πώς η πανδημία γέμισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του

Ο Ατσούν Ιλιτζαλί είναι από τους λίγους Τούρκους που δεν τον έχει αγγίξει ούτε στο ελάχιστο η οικονομική κρίση της γειτονικής χώρας και δικαίως αφού ο ευρηματικός και δαιμόνιος επιχειρηματίας έχει βρει την... κότα που κάνει τα χρυσά αυγά!

Φυσικά και αναφερόμαστε στο Survivor, του οποίου τα δικαιώματα διαχειρίζεται ο κολοσσός που έχει δημιουργήσει, η Acun Media.

Το Survivor λοιπόν που θέλει να μας καθηλώσει σχεδόν κάθε βράδυ στους καναπέδες μας, έχει καταφέρει να τού αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ευρηματικός, δυναμικός και πάντα με νέες ιδέες, ο Ατσούν έχει καταφέρει να έχει στο πλευρό του άξιους συνεργάτες για να πηγαίνουν τη δουλειά του ένα βήμα μπροστά.

Γιατί θα σκεφτεί κανείς: Πώς μπορεί ένας Τούρκος να γνωρίζει τα... εν δήμω της χώρας μας; Πώς ξέρει ότι ο Βαλάντης -εν προκειμένω- θα κάνει μία ολόκληρη Ελλάδα να μιλάει γι' αυτόν και θα διχάσει με τις αντιδράσεις του και τα λεγόμενά του μέσα στο παιχνίδι; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Έχει τον σωστό άνθρωπο στη σωστή θέση. Και πιο συγκεκριμένα, τον σωστό υπεύθυνο του κάστινγκ που διαβλέπει πόσο... μαναφούκι μπορεί να δημιουργήσει ένας υποψήφιος παίκτης με τους συμπαίκτες του στην καλύβα του μακρινού Άγιου Δομίνικου.

Και για να μη μιλάμε για τον φετινό κύκλο που ακόμα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, θα μιλήσουμε για τον περυσινό πολύ επιτυχημένο κύκλο του παιχνιδιού με νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Ατσούν, ή μάλλον οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού, γνώριζαν πολύ καλά πως για να έχει επιτυχία ένα ριάλιτι τέτοιου τύπου, έπρεπε οι "ήρωες" να είναι ένας από εμάς. Ένα παιδί που ξεκίνησε αυτοδημιούργητο από μία λαϊκή συνοικία, παλεύει μόνο του να καθιερωθεί, αγαπά πολύ, μισεί την αδικία και στο τέλος θα καταφέρει να σηκώσει το... τρόπαιο και φυσικά να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο. Όλα αυτά τα είχε ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος και αυτοδημιούργητος ήταν και από το Περιστέρι ερχόταν για να τον μάθει όλη η Ελλάδα που βρισκόταν σε καραντίνα και δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει από το να έχει ανά χείρας το τηλεκοντρόλ και το έπαθλο σήκωσε, έχοντας στο πλευρό του την πάντα όμορφη, αθλητική και "σκληρό καρύδι" Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Έναν χρόνο μετά, ο Σάκης Κατσούλης παραμένει πολύ αγαπητός και χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού του κόσμου που τον αγάπησε.

Πίσω από αυτή την πρώτη εικόνα κρύβεται η... μπίζνα που με τόση μαεστρία έχει στήσει ο Ατσούν. Ο ίδιος δεν χρειάστηκε να κουνήσει... ρούπι! Οι εγκαταστάσεις στον Άγιο Δομίνικο υπήρχαν και μάλιστα τις "τιμούσαν" καθημερινά πολλαπλές παραγωγές του. Όποτε δηλαδή δεν αγωνίζονταν οι Έλληνες Survivors, οι στίβοι μάχης γίνονταν το καλύτερο και ιδανικότερο σκηνικό γυρισμάτων για την Τούρκικη εκδοχή του παιχνιδιού.

Έτσι, δύο "κάνουλες" έτρεχαν για τον Τούρκο παραγωγό παράλληλα, η Ελληνική και η Τουρκική. Ενίοτε στις δύο αυτές "κάνουλες" προστίθεται και η ρουμάνικη εκδοχή του παιχνιδιού της οποίας επίσης τα δικαιώματα έχει η εταιρία του Acun Media.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Πολλαπλές παραγωγές στο ίδιο σετ γυρισμάτων στον Άγιο Δομίνικο (όπου σημειωτέο η ζωή είναι πολύ "φθηνή"), δυνατοί χαρακτήρες για την κάθε ομάδα, μία πανδημία που μας υποχρεώνει όλους παγκοσμίως να κλειστούμε σπίτια, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο και φυσικά ίντριγκες, πάθος και εντάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών για να μη βαριόμαστε. Αν δεν είναι αυτοί άσοι στο μανίκι του Ατσούν ο οποίος βλέπει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς όλο και περισσότερο να γεμίζουν τότε τι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved