Συγκλονίζει ο Ουγγαρέζος on air για τον φίλο του, Παντελίδη: «Βλέπω τα μηνύματά μας στο κινητό μου…»
Media

Συγκλονίζει ο Ουγγαρέζος on air για τον φίλο του, Παντελίδη: «Βλέπω τα μηνύματά μας στο κινητό μου…»

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να μην είναι πια μαζί μας, όμως εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της χώρας και στην εκπομπή, Ελένη προβλήθηκε ένα βίντεο με τον αξέχαστο τραγουδιστή και αυτό στάθηκε αφορμή να μιλήσει πρώτη φορά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον φίλο του!

Αν δεν κοβόταν τόσο απότομα το νήμα της ζωής του το 2016, το μέλλον του στο χώρο του τραγουδιού φαινόταν λαμπρό. Αυτό μαρτυρούν φίλοι και συνάδελφοί του, όπως ο Βασίλης Καρράς.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που διατήρησε την ταπεινότητά του και τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους.

Είχε τους ίδιους φίλους από την αρχή και η αδυναμία του στη μητέρα του ήταν μεγάλη, με τον τραγουδιστή να συνεχίζει να πηγαίνει συχνά στη Νέα Ιωνία όπου μεγάλωσε.

Του άρεσε το ποδόσφαιρο, υπηρέτησε το Πολεμικό Ναυτικό για 10 χρόνια και την πρώτη του κιθάρα του την έκανε δώρο ο πατέρας του όταν ο τραγουδιστής ήταν 12 ετών.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο και βύθισε όλη τη χώρα στο πένθος.

Με αφορμή το αφιερωματικό βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Παντελή Παντελίδη, που ήταν φίλος του: «Τα τραγούδια ήταν από την ψυχή του, ήταν βιωματικά γι’ αυτό και είχαν τέτοια ανταπόκριση! Εμένα είναι φίλος μου… Ακόμα μέσα μου τον θεωρώ φίλο μου… καμιά φορά κοιτώ τα μηνύματα μας στο κινητό μου. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω τόσα χρόνια, ένιωσα πολύ θόρυβο, δεν έχω ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία μαζί, τόσα χρόνια μετά τα τραγούδια του έχουν ανταπόκριση» και στη συνέχεια μίλησε για την πορεία του σπουδαίου Παντελή Παντελίδη!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Παντελίδη: Οι εξελίξεις στην πρώτη ακροαματική διαδικασία - Τι δήλωσε η μητέρα της Αρναούτη

Παντελίδης: Ξεκινά η δίκη για το δυστύχημα - Τι λέει ο συνήγορος της οικογένειας στο Mega Καλημέρα

«Ραγίζει» καρδιές η Αθηνά Παντελίδη - Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά του Παντελή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved