Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γιατί έχει έρθει τελικά ο παπα-Νώντας στον Πλάτανο;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γιατί έχει έρθει τελικά ο παπα-Νώντας στον Πλάτανο;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος μαθαίνει ότι ο γάμος του με την Αλίκη… ισχύει και δεν ισχύει, ενώ η Φιλιώ μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι του Βαγγέλα. Γιατί έχει έρθει τελικά ο παπα-Νώντας στον Πλάτανο και ποιο είναι το δικό του μυστικό;

Οι Αργυροί πανικοβάλλονται και ειδοποιούν την Καρμέλα, ενώ ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία ακόμα στον γάμο του με την Αλίκη. Ο παπάς εξομολογείται στον Κανέλλο τον πραγματικό λόγο που τον έφερε στον Πλάτανο. Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να βγει νικητής στις εκλογές και παίρνει… τα μέτρα της κάλπης. Ο Τζώρτζης χωρίζει τη Χρύσα οριστικά και η Κική πέφτει στην αγκαλιά του Τζίμη. Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος, προσπαθώντας να μάθει πού έχει κρύψει ο παπάς την εικόνα της Παναγίας.

Σπαρταριστές καταστάσεις, που χαρίζουν άφθονο γέλιο, θα απολαύσετε στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00.

Ο Κανέλλος στήνει αυτάκι και μαθαίνει ότι ο γάμος του με την Αλίκη… ισχύει και δεν ισχύει. Η Βαλέρια, για να σώσει την κατάσταση, αναγκάζεται να του αποκαλύψει πως τον παπά τους τον έχουν αφορίσει και πλαστογραφεί ξένη υπογραφή, για να τελεί πάσης φύσεως μυστήρια. Η Φιλιώ μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι του Βαγγέλα, ενώ η Κατερίνα καταφέρνει να μεθύσει τον Τζίμη και να του πάρει μισή λέξη μόνο, που όμως, ίσως, είναι αρκετή για να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι, που θα την οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα της Κατίνας.

Η Αγγέλα και η Τούλα στήνουν παγίδα στην Άλικη, για να πάρουν εκδίκηση για ό,τι έκανε στη Χρύσα, την ώρα που ο Μένιος και ο Σίμος κάνουν κατάληψη στο Δασαρχείο για να πιέσουν τον Παναγή. Γιατί έχει έρθει τελικά ο παπα-Νώντας στον Πλάτανο και ποιο είναι το δικό του μυστικό;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης θέλει να φύγει για πάντα από τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι φιλοσοφικές συζητήσεις του Τζώρτζη με τον παπά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος καταγγέλλει τον Τζίμη για ύποπτες κινήσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved