Παπαδάκης: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»
Media

Παπαδάκης: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

Χαμός στον αέρα της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα! Ξέσπασε ο Γιώργος Παπαδάκης κατά του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στα Πατήσια.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος κατά τη διάρκεια της κουβέντας, πήγε το θέμα σε προσωπικό επίπεδο αναφέροντας ότι πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη τον έχει κατηγορήσει αφήνοντας κάποιες αιχμές για το πρόσωπό του. Αυτή η δήλωση του δικηγόρου τον έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή!

Αρχικά ο δικηγόρος είπε: «Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, το λέω»!

Με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα; Tώρα πες το. Προβοκάτορα. Ντροπή σου. Είσαι αισχρός»!

Με τον δικηγόρο να το συνεχίζει: «Είστε ένοχος ή αθώος»!

Και ο Παπαδάκης σε έντονο ύφος είπε: «Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου»!

Και συνέχισε ο δικηγόρος…

Με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει: «Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι, είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου αλητήριε! Κόφτε τον» και κόπηκε η σύνδεση και η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις!

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμα άνευ προηγουμένου!

Δείτε παρακάτω το ξέσπασμά του!

Η συγνώμη στο τηλεοπτικό κοινό μετά το διαφημιστικό διάλειμμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved