Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τις δηλώσεις του Λούλη: «Είναι προσβλητικό, δεν είναι καλαμπούρι»
Media

Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τις δηλώσεις του Λούλη: «Είναι προσβλητικό, δεν είναι καλαμπούρι»

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για το ΣΕΗ. Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (24-01) στην εκπομπή Super Κατερίνα απάντησε στον ηθοποιό χαρακτηρίζοντας την δήλωσή του προσβλητική και άστοχη.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή τη δήλωση, η οποία είναι αρκετά προσβλητική, δεν είναι καλαμπούρι. Όταν ένα σωματείο κάνει τόσο καλή δουλειά και ασχολείται με τους ηθοποιούς που είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν, να τρέχουμε να μαζεύουμε τρόφιμα και να τα μοιράζουμε», είπε και συνέχισε:

«Είπε ο Χρήστος ότι βαριέται να γραφτεί. Εμείς δεν βαριόμαστε να είμαστε έξω από τα υπουργεία, να παρακαλάμε για επιδόματα. Δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε κούτες με γάλατα και λάδια. Δεν βαριόμαστε να κάνουμε συνεδριάσεις πολύωρες για να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, βάσει των οποίων πληρώνεται και ο Χρήστος Λούλης… Η δήλωσή του είναι άστοχη και άκρως προσβλητική. Θα τον παρακαλούσα και να έρθει να γραφτεί και όταν κουβαλάμε τις κούτες με τα γάλατα και τα λάδια να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν βαριόμαστε», είπε.

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Λούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει:

«Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε. Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved