Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο καλλιτεχνικός οίστρος έχει χτυπήσει κατακούτελα τον Χαραλάμπη
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο καλλιτεχνικός οίστρος έχει χτυπήσει κατακούτελα τον Χαραλάμπη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι Αργυροί πανικοβάλλονται και ειδοποιούν την Καρμέλα, ενώ ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία ακόμα στον γάμο του με την Αλίκη

Ο παπάς εξομολογείται στον Κανέλλο τον πραγματικό λόγο που τον έφερε στον Πλάτανο. Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να βγει νικητής στις εκλογές και παίρνει… τα μέτρα της κάλπης. Ο Τζώρτζης χωρίζει τη Χρύσα οριστικά και η Κική πέφτει στην αγκαλιά του Τζίμη. Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος, προσπαθώντας να μάθει πού έχει κρύψει ο παπάς την εικόνα της Παναγίας.

Ο καλλιτεχνικός οίστρος έχει χτυπήσει κατακούτελα τον Χαραλάμπη, που αναλαμβάνει ρόλο σεναριογράφου για το θεατρικό της Καλλιόπης, την ίδια ώρα που η μοίρα χτυπάει αλύπητα την οικογένεια των Αργυρών… Ο παπάς μας εξομολογείται στον Κανέλλο τον πραγματικό λόγο που τον έφερε στον Πλάτανο, ενώ ο δασονόμος της καρδιάς μας υποχωρεί στο θέμα της κοπής των ξύλων και ο Μένιος με τον Σίμο πανηγυρίζουν.

Η Κατερίνα, σε ρόλο μπαργούμαν, στέλνει σπίτι τους τα πελατάκια του Τζίμη, με απώτερο σκοπό να τρυπώσει με τον Παναγή στο γραφείο του και να μάθει τα μυστικά του! Η Κατίνα έχει μπει στο στόχαστρο της ραδιούργας Μάρμως, η οποία δεν θα ησυχάσει μέχρι να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα και να πάρει την εκδίκησή της, που όπως όλοι ξέρουν τρώγεται καλύτερα… κρύα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved