After Dark: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά
Media

After Dark: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Σαρμπέλ, ο οποίος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έρχεται στο «After Dark» για μια αξέχαστη βραδιά.

Ο Σαρμπέλ μιλάει στον Θέμη για την καραντίνα που πέρασε, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του. Δηλώνει πως αναπολεί τη χρονιά της Εurovision και όλες τις ωραίες στιγμές που έζησε τότε. Ακόμα, αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα, πώς είναι η ζωή του στο εξωτερικό, ενώ παραδέχεται την αγάπη που έχει για τη χώρα μας.

Ο Θέμης αποσπά λεπτομέρειες για το γάμο και την προσωπική του ζωή, λίγο πριν υποδεχτούν και οι δύο τη Σοφία Βογιατζάκη με το πηγαίο και χαρακτηριστικό γέλιο της. Οι δυο τους μιλάνε για τη φιλία τους, ενώ η Σοφία δεν παραλείπει να μιλήσει και για το κίνημα #metoo στην Ελλάδα. Το κλίμα θα ελαφρύνει ένα παιχνίδι με… πικάντικες αποκαλύψεις. Φυσικά, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ, αφού έρχεται και η σειρά του ταλαντούχου τραγουδιστή να καθίσει στην πολυθρόνα του εξομολογητηρίου, με τη Σοφία να σχολιάζει ανελλιπώς.

Η βραδιά θα κλείσει με τον αγαπημένο ηθοποιό Δημήτρη Μαμιό στο εξομολογητήριο. Τι θα έκανε, άραγε, ο Δημήτρης, εάν μπορούσε να μπει σε μια χρονομηχανή; Πόσο ψηλά θα φτάσει στο Πάνθεον του «After Dark»;

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δε θα είναι πια μυστικό!

Δείτε το τρέιλερ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved