Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία ακόμα στον γάμο του
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία ακόμα στον γάμο του

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο παπάς εξομολογείται στον Κανέλλο τον πραγματικό λόγο που τον έφερε στον Πλάτανο

Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να βγει νικητής στις εκλογές και παίρνει… τα μέτρα της κάλπης. Ο Τζώρτζης χωρίζει τη Χρύσα οριστικά και η Κική πέφτει στην αγκαλιά του Τζίμη. Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος, προσπαθώντας να μάθει πού έχει κρύψει ο παπάς την εικόνα της Παναγίας.

Όσο ο Τζώρτζης προσπαθεί να καθυστερήσει στο τηλέφωνο τον άγνωστο που παριστάνει τον Βαγγέλα, ο Κανέλλος προσπαθεί να εντοπίσει από πού τον καλούνε και οι Αργυροί παθαίνουν… πολλαπλά εγκεφαλικά και ειδοποιούν την Καρμέλα.

Ο Σίμος με τον Παναγή προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουκάρουν στο γραφείο του Τζίμη, ενώ η Καλλιόπη είναι πολύ αγχωμένη με το θεατρικό και θέλει οι πρωταγωνιστές της να κάνουν αίσθηση.

Η Κική αναλαμβάνει να καθυστερήσει τον Τζίμη, για να μπορέσουν η Κατερίνα με τον Παναγή να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιό του. Ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία ακόμα στον γάμο του με την Αλίκη, ενώ ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος. Θα πιάσει, άραγε, το σχέδιό του ή θα τον καταλάβει ο παπάς και θα τον κάνει τ’ αλατιού;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved