Survivor: Ο Δάντης στο πλευρό της Ασημίνας - Το μήνυμα υποστήριξης στην σύντροφό του
Media

Survivor: Ο Δάντης στο πλευρό της Ασημίνας - Το μήνυμα υποστήριξης στην σύντροφό του

Ο Χρήστος Δάντης υποστηρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αυτό το διάστημα συμμετέχει στο Survivor.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται εδώ και ένα μήνα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και κάθε μέρα βάζει τα δυνατά της για να κερδίζει η ομάδα της, τα έπαθλα. Οι δυσκολίες είναι πολλές, όμως εκείνη δεν το βάζει κάτω.

Ωστόσο ο Χρήστος Δάντης δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του Survivor καθώς θέλει να παρακολουθεί την εξέλιξη της συντρόφου του.

Ο τραγουδιστής και η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο, κάτι το οποίο έγινε γνωστό με αφορμή τη συμμετοχή της Ασημίνας στο παιχνίδι.

Το περασμένο καλοκαίρι, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση στους δρόμους της Γλυφάδας, όπου και απολάμβαναν την βόλτα τους. Εκεί ήταν ο φωτογραφικός φακός και τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές.

Έτσι ο Χρήστος Δάντης από την στιγμή που η Ασημίνα μπήκε στο Survivor, την στηρίζει και την καμαρώνει, δημοσιεύοντας αρκετά συχνά στιγμιότυπα με την ίδια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής πόσταρε μία φωτογραφία με την Ασημίνα στον στίβο μάχης του παιχνιδιού.

«Xena the warrior princess», έγραψε ο ίδιος παρομοιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την σύντροφό του με την γνωστή σειρά περιπέτειας «Ζήνα».

Διαβάστε επίσης:

Δάντης: Τα κοινά φωτογραφικά στιγμιότυπα με την Ασημίνα από τους Μαχητές; Έρωτας ή φιλία;

Χρήστος Δάντης: Το τραγούδι που τον έχει στιγματίσει και οι… παραλλαγές του (Video)

Survivor: Οι Μαχητές έβγαλαν τα... μαχαίρια - Η Ασημίνα παραλίγο να αποχωρήσει (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved