Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος, καταζητούμενος από την αστυνομία, ψάχνει να βρει καταφύγιο
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος, καταζητούμενος από την αστυνομία, ψάχνει να βρει καταφύγιο

Σε ξένα χέρια: Ο Λουδοβίκος πείθει τη Σούλα να τον συνοδεύσει στην κηδεία της θείας του παριστάνοντας τη σύζυγό του.

Ο Χρύσανθος, καταζητούμενος από την αστυνομία, ψάχνει να βρει καταφύγιο, ενώ η Μαριτίνα με τον Πάρη προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο με τη διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Μάνου.

Ο Λουδοβίκος πείθει τη Σούλα να τον συνοδεύσει στην κηδεία της θείας του παριστάνοντας τη σύζυγό του, ενώ ο Φεγκούδης τής ζητάει να τον βοηθήσει για να επανορθώσει το κακό που έχει προκαλέσει στη ζωή του Μάνου.

Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος όταν καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν ότι το μωρό δεν είναι δικό του; Ποιο μυστικό κρύβει ο Πιπερόπουλος σε σχέση με τη μεταβίβαση του ποσοστού που έχει κάνει στην Μαριτίνα;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Τόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση με τον Μάνο και να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μόνο που σύντομα συνειδητοποιεί πως δεν είναι απόλυτα σίγουρη ποια είναι η θέση της: τραύματα από το παρελθόν, δυσκολίες του παρόντος, συνθέτουν ένα κουβάρι που πρέπει να ξεμπλέξει.

Αντίστοιχα, ο Μάνος προσπαθεί να ακολουθήσει τη φωνή της λογικής. Πρώτα, όμως, οφείλει μια συζήτηση από καρδιάς στον πατέρα του. Η Μάρω βρίσκεται για τα καλά μπλεγμένη στα δίχτυα της αστυνομίας και ο Χρύσανθος συνειδητοποιεί ότι καταζητείται.

Ο θάνατος της θείας Ντόρας ανάβει στον Λουδοβίκο φωτιές κι αυτός με τη σειρά του, παρασύρει στα προβλήματά του τη Σούλα. Κι όσο συμβαίνουν αυτά, η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της δράμα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή με τα σπαρακτικά λόγια της Μαρίνας καθώς αποχαιρετά τον Πετρή!

Σασμός: Ο Νικούλι τρολάρει τον θάνατό του! Το απολαυστικό βίντεο με τον Πετρή να... ανασταίνεται!

Τα καλύτερά μας χρόνια επιστρέφουν στην ΕΡΤ1 με νέα πρόσωπα και ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved