Μόλις Χθες: Η Λουίζα οδηγείται στο τμήμα γιατί βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό της
Media

Μόλις Χθες: Η Λουίζα οδηγείται στο τμήμα γιατί βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό της

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (27/1), η Λουίζα οδηγείται στο τμήμα γιατί βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της και ο Σπύρος δείχνει ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Ορέστης κρύβεται πίσω απ’ αυτό, αλλά εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά και ρίχνει την ευθύνη στον Μιχάλη ή στον Σπύρο. Η Έλενα έχει αρχίσει να παραδίδεται στο πάθος της για τον τζόγο, κάτι που έχει αντιληφθεί ο Μιχάλης. Η Λήδα στέλνει κρυφά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην Κορίνα από το κινητό του Άλκη. Ο Στάθης προφυλακίζεται και η Κέλλυ με τον Χρήστο είναι απαρηγόρητοι. Ο Αχιλλέας προσπαθεί το καλύτερο, αλλά ο εισαγγελέας, που γνωρίζει την Κέλλυ από παλιά, δεν πείθεται. Όταν η Λουίζα ρωτάει ευθέως τον Αντώνη τι ξέρει για τον θάνατο της μητέρας της αυτός, μεθυσμένος, πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Μιχάλης ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως η υπόθεση του Νώντα μπήκε στο αρχείο. Το πάρτι έκπληξης που οργανώθηκε για τα 18α γενέθλια του Στάθη παίρνει δυσάρεστη τροπή. Η Λουίζα επιμένει στην απόφασή της να χωρίσει τον Σπύρο, ο οποίος δεν μπορεί να το δεχθεί και κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει. Χρησιμοποιεί ακόμη και την Κατερίνα και αυτό κάνει έξαλλη τη Λουίζα. Η καταγγελία του Στέφανου στην αστυνομία για την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη πέφτει στο κενό, όμως “κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του”. Ο Σπύρος, ανενόχλητος, προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά. Άραγε θα τα καταφέρει;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved