Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να βγει νικητής στις εκλογές και παίρνει… τα μέτρα της κάλπης. 

Ο Τζώρτζης χωρίζει τη Χρύσα οριστικά και η Κική πέφτει στην αγκαλιά του Τζίμη. Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος, προσπαθώντας να μάθει πού έχει κρύψει ο παπάς την εικόνα της Παναγίας.

Ο Ηλίας φτάνει στα άκρα, προκειμένου να μάθει πού έχει κρύψει ο παπάς την εικόνα της Παναγίας, δυστυχώς όμως καταφέρνει να του αποσπάσει μόνο μία λέξη και καταλήγει να ψαχουλεύει όλα τα… σακιά του Πλατάνου. Ο Παναγής, η Κατερίνα και ο Σίμος προσπαθούν να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τα ονόματα των ηλικιωμένων γυναικών που βρήκαν φυλαγμένα στο χρηματοκιβώτιο του Τζίμη.

Κι ενώ ένας έρωτας πεθαίνει κι ο Τζώρτζης χωρίζει τη Χρύσα οριστικά, ένας άλλος γεννιέται και η Κική πέφτει στην αγκαλιά του Τζίμη που λιώνει για πάρτη της. Η καλλιτεχνική φυσιογνωμία του χωριού, η Καλλιόπη, βρίσκει νέους πρωταγωνιστές και αποφασίζει να ανεβάσει ένα μιούζικαλ που τους ταιριάζει γάντι. Τι φάκελο έφεραν για τον Κανέλλο στο σπίτι των Αργυρών και τι θα κάνει η Κατερίνα με τον Παναγή όταν ο Τζίμης τούς πει ότι μια γιαγιά είναι έτοιμη να τα… κακαρώσει στο γραφείο του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved