Σασμός: Ο Θανάσης Πατριαρχέας για τρίτη μέρα δεν έχει ρεύμα αλλά έτσι κατάφερε να δει το επεισόδιο
Media

Σασμός: Ο Θανάσης Πατριαρχέας για τρίτη μέρα δεν έχει ρεύμα αλλά έτσι κατάφερε να δει το επεισόδιο

Σασμός: Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς παρακολουθήσαμε απόψε (26-01) με τον τηλεοπτικό Άγγελο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Και μπορεί λόγω της κακοκαιρίας ο Θανάσης Πατριαρχέας να συνεχίζει για τρίτη μέρα να μην έχει ρεύμα στο σπίτι του, ωστόσο βρήκε τρόπο να δει το επεισόδιο! Ο ηθοποιός έκανε δυο σχετικά stories.

Στο ένα κάνει το σχόλιο του σχετικά με την άθλια κατάσταση που επικρατεί και πολύς κόσμος συνεχίζει να μένει στο σπίτι του χωρίς ρεύμα ενώ στο δεύτερο μοιράστηκε με τους followers του, τον τρόπο που κατάφερε να δει το επεισόδιο.

«Πάμε για τρίτο βράδυ χωρίς ρεύμα θέρμανση κτλ. Για ψυγείο έχουμε το χιόνι αλλά οι ψησταριές πήραν φωτιά και η διάθεση ταβάνι. Υγεία σε όλους και κουράγιο σε αυτούς που περνάνε δύσκολα. Γενικά.. όχι μόνο αυτές τις ημέρες», έγραψε και συνέχισε:

«Χωρίς ρεύμα μπορώ χωρίς Σασμό όχι» έγραψε δείχνοντάς τον μέσα στα σκοτάδια να παρακολουθεί το επεισόδιο από την οθόνη του κινητού του.


Σχετικά με τις εξελίξεις του ήρωα του;

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη.

Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει. Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved