Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας- Ο Μαθιός προδίδει την Καλλιόπη
Media

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας- Ο Μαθιός προδίδει την Καλλιόπη

Ο θάνατος του Πετρή τάραξε τη ζωή όλων των ηρώων του Σασμού και όρισε νέα δεδομένα στην καθημερινότητά τους.

Ο Αστέρης προσπαθεί να επιβιώσει στη φυλακή, ο Μαθιός προδίδει την Καλλιόπη και εμποδίζει το σχέδιο που έχει οργανώσει προκειμένου να τον βοηθήσει να αποδράσει, ενώ η Αργυρώ, σε κατάσταση απελπισίας και πνιγμένη από τύψεις, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η οικογένεια των Βρουλάκηδων πενθεί τον άδικο χαμό του Πετρή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πια δεν είναι μαζί τους και πως ο ένοχος είναι ο Αστέρης, ο οποίος ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την Αργυρώ. Η ζωή των δύο οικογενειών καταστρέφεται ακόμη μία φορά με έναν νέο κύκλο αίματος από εκείνους που ήταν αποφασισμένοι να φέρουν τον σασμό έπειτα από δεκαετίες. Ωστόσο, οι εξελίξεις και οι συνεχείς ανατροπές δεν έχουν τελειωμό. Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει και π Καλλιόπη ζητάει από τον Μαθιό να διακινδυνεύσει τπν ίδια του τη ζωή προκειμένου να βοηθήσει τον Αστέρη να αποδράσει. Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως ο γιος της θα έχει το ίδιο τέλος με τον άντρα της και θα πεθάνει από αντίποινα μέσα στη φυλακή και θέλει πάση θυσία να εμποδίσει τη μεταγωγή του. Όπως θα δούμε, η ίδια και ο Μαθιός στήνουν ενέδρα.

Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα και βάζει φρένο στα σχέδια της Καλλιόπης. Η τελευταία, μανιασμένη, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή. Την επόμενη μέρα, η ίδια εξακολουθεί να ψάχνει ποιο είναι το άτομο που αποκάλυψε το σχέδιό τους και σοκαρισμένη ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός την πρόδωσε. Η Καλλιόπη διαπιστώνει με αυτόν τον τρόπο πως η εξουσία που ασκούσε στα παιδιά της χάνεται. Στη ζωή του πρωτότοκου γιου της τον πρώτο λόγο πια έχει η Βασιλική, που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη δύναμή της και προσπαθεί να τον επηρεάσει. Ο Αστέρης, από την άλλη, περνάει δύσκολες μέρες και όλοι με επίμονες συμβουλές προσπαθούν να τον κρατήσουν μακριά από την αδίστακτη πλευρά των φυλακών. Εντωμεταξύ, η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της. Όσο κι αν προσπαθεί να δείξει στη μητέρα και στη γιαγιά της πως είναι δυνατή, δεν τα καταφέρνει.

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγάπησε όσο τίποτε άλλο σκότωσε τον αδελφό της και νιώθει τύψεις και ενοχές. Το βύθισμα της Αργυρώς στο πένθος, όμως, κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία. Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και δεν μπορεί πια να σκεφτεί καθαρά. Τόσο, που αποφασίζει πως το να βάλει τέλος στη ζωή της θα τη λυτρώσει. Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Μαρίνα βρίσκει την κόρη της σε άσχημη κατάσταση. Απελπισμένη, ζητάει τη βοήθεια του Αγγέλου, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κρατήσει στη ζωή, ενώ στη συνέχεια τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Αστέρης μπλέκει άθελά του σε μια συμπλοκή που έχει στόχο τον μαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο, και τον σώζει. Κι ενώ ο Μαθιός με τη Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, ένας διαπληκτισμός με την Καλλιόπη θα τον αναγκάσει να έρθει για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με τις τύψεις του.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη εξηγεί στους τηλεθεατές γιατί πέθανε ο Πετρής! (photos)

Σασμός: Αποθέωση για τη Μαρία Πρωτόπαππα! Η σκηνή με τον Φραγκιαδάκη και πώς έρχονται ξανά κοντά

Σασμός: Το πλάνο που μας έκοψε την ανάσα – Η Μαρίνα αγκαλιά με τα ρούχα του Πετρή! Λύγισε το twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved