Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου με την αποκάλυψη της: «Ήταν η πιο σκληρή εικόνα»
Media

Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου με την αποκάλυψη της: «Ήταν η πιο σκληρή εικόνα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μέσα από την εκπομπή, Love it μία αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή, «Love it» αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον 77χρονο που έχασε τη ζωή του στα Μελίσσια και εξομολογήθηκε πως ήταν μπροστά στο περιστατικό, καθώς μένει σε κοντινή απόσταση.

Η παρουσιάστρια δήλωσε:«Βαρύνομαι πάρα πολύ συναισθηματικά. Χθες, στην προσπάθειά μου να δω μέχρι ποιο σημείο μπορώ να προσπελάσω για να δω αν μπορώ να έρθω στο στούντιο, είδα κόσμο μαζεμένο στη γειτονιά, στα Μελίσσια. Το λέω και με πιάνει με ταχυκαρδία και θα φορτιστώ πάλι. Ένας άνθρωπος ήταν κάτω πεσμένος. Μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρωτούσαμε τους ανθρώπους που ήταν περισσότερη ώρα εκεί. Ήταν αυτός ο άνθρωπος, ο 77χρονος, που διαβάσατε ότι στην προσπάθειά του να πάει στο κοντινό φαρμακείο, γλίστρησε κι έπεσε. Αν δεν το βιώσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό».

Και πρόσθεσε:«Να μην μπορεί να πλησιάσει ασθενοφόρο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη ζωή. Ήταν σοκαριστική η στιγμή όταν έφτασε το ασθενοφόρο και το σώμα του ήταν άκαμπτο. Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που θα μπορούσα να αντικρίσω, ήταν εκεί που είπα φτάνει».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

Άκρως αποκαλυπτική η Μαλέσκου: «Έμεινα σε ξενοδοχείο γιατί δεν είχα ρεύμα και σχολιάστηκα αρνητικά»

Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνοι» οι συνεργάτες της με την εξομολόγηση – Τα κιλά και η συστηματική δίαιτα

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή τη συνταγή έφτιαξε στα παιδιά της λόγω της κακοκαιρίας και ξετρελάθηκαν (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved