Ο Αλικάκος εξηγεί γιατί ο κόσμος συμπαθεί έναν άνθρωπο σαν τον Μαθιό
Media

Ο Αλικάκος εξηγεί γιατί ο κόσμος συμπαθεί έναν άνθρωπο σαν τον Μαθιό

Ηθοποιός με σημαντική πορεία στο θέατρο, ο Μιχάλης Αλικάκος είναι ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος, σε αντίθεση με το ρόλο που υποδύθηκε στο «Σασμό».

Ο αδίστακτος Διονύσης βρίσκεται πια πίσω από τα κάγκελα, αλλά συνεχίζει να κατατρέχει τη Σεμίνα και δεν ξέρουμε τι σχεδιάζει να κάνει στο μέλλον.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη συμμετοχή σας στο «Σασμό»;

Είναι μια συνεργασία ευλογία για όλους τους συντελεστές, καθώς πίσω από κάθε σετ δίνουμε όλοι μας το 100% των ψυχικών μας αποθεμάτων. Για να βλέπετε αυτό το αποτέλεσμα στην τηλεόραση τέσσερις ημέρες την εβδομάδα,, έχουμε υπερβεί τον εαυτό μας. Είναι ένας υπέροχος τηλεοπτικός αγώνας κι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη σειρά.

Ο Διονύσης είναι ένας άπληστος και παρανοϊκός ήρωας.

Ο Διονύσης είναι μια τοξική προσωπικότητα, με σκοτεινό ψυχισμό. Πάντα υπάρχουν τέτοιοι ρόλοι στην παγκόσμια θεατρική δραματουργία, από την αρχαία τραγωδία μέχρι τους κλασικούς του θεάτρου και τον Σέξπιρ. Ο Διονύσης είναι πράγματι ο κακός της σειράς. Μπροστά στους άλλους, φαίνεται ο καθωσπρέπει άνθρωπος, αλλά δεν παύει να είναι διπρόσωπος. Από την αρχή είχα να κάνω με μια σαθρή προσωπικότητα, χωρίς αξίες, χωρίς έλεος. Είναι ένας ήρωας δυστυχώς πιο επίκαιρος από ποτέ- εκβίαζε, ασκούσε βία, ήταν χειριστικός και στο τέλος ανέπτυξε μια ξεκάθαρα κακοποιητική σχέση με τη Σεμίνα. Είναι θλιβερό τα ερεθίσματα του ρόλου να μου τα δίνει η κοινωνία μας.

Γιατί ο κόσμος συμπαθεί έναν άνθρωπο σαν τον Μαθιό;

Γιατί τον υποδύεται ένας χαρισματικός ηθοποιός και γιατί έχει μείνει ρομαντικά πιστός σε μια αγάπη, όταν σήμερα δεν βλέπεις συχνά αυτή την αφοσίωση. Αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ άρρωστο να αγαπάς επί 20 χρόνια μια γυναίκα που, είτε από φόβο είτε από υποχρέωση στους θείους της, δεν σε επέλεξε και πήρε το δικό της δρόμο. Φτάνεις στο σημείο να δολοφονήσεις τον ξάδερφό σου επειδή δεν της φέρεται καλά ή για να την ελευθερώσεις και, ουσιαστικά, να την έχεις εσύ. Δεν αφαιρείς τη ζωή του άλλου για έναν έρωτα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο φόνο, οι εμμονές είναι στρεβλά, νοσηρά πράγματα.

Η σειρά θα πάει, όπως λέγεται, και για δεύτερη σεζόν. Θα σας δούμε ξανά;

Δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Διονύσης είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα, ο υπέροχος σκηνοθέτης μας, Κώστας Κωστόπουλος, είναι αυτός που γνωρίζει. Έχει δώσει σε μια τηλεοπτική σειρά την αισθητική κινηματογραφικής ταινίας. Κανείς δεν είναι απόλυτα καλός, όλοι έχουν τα αγκάθια τους.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved