Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν δίνει spoiler για τη σχέση του με την Πένη
Media

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν δίνει spoiler για τη σχέση του με την Πένη

Ο άνθρωπος που υποδύεται τον εραστή της Πένης Νταλαούρα, στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έχει καταφέρει να γίνει viral με τα αλβανικά και τα ελληνικά του!

Ο Κώστας Καζάκας που τον υποδύεται μίλησε για το πώς προέκυψε η πρόταση και αν τον προβλημάτισε κάτι σχετικά με τον ρόλο του.

Πώς σας έγινε η πρόταση για τη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»;

Η πρόταση έγινε με ένα τηλέφωνο που δέχτηκα από τον Μιχάλη Ρέππα, που, μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, με είχαν εμπιστευτεί και στο θεατρικό. Η συμμετοχή σε μια τέτοια σειρά ήταν τιμή για μένα.

Σας προβλημάτισε ή σας δυσκόλεψε κάτι σχετικά με το ρόλο σας;

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν τα αλβανικά, καθώς είναι μια δύσκολη γλώσσα και χρειάστηκε να δουλέψω πολύ για τη μιλήσω όσο καλύτερα μπορώ.

Τα σπαστά ελληνικά του Μπουκουράν έγιναν viral! Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

Είναι ωραίο όταν καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνεις αρέσει στο κοινό. Ευχαριστώ τον κόσμο που αγάπησε τον Μπουκουράν.

Η σχέση σας με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κρατάει από τη Δραματική Σχολή. Έπαιξε ρόλο στην απόφασή σας να συμμετάσχετε στη σειρά;

Η σχέση μου με την Ελισάβετ είναι λίγο καρμική. Άλλωστε, εκείνη ήταν η αιτία που πήγα στην Κύπρο. Με είχε ενημερώσει ότι γινόταν ακρόαση για μια παράσταση και τελικά έμεινα εκεί τριάντα χρόνια! Μάλιστα, με τη βοήθειά της γύρισα το 2008 στην Ελλάδα. Όταν της είπα ότι σκεφτόμουν να επιστρέψω, με έφερε σε επαφή με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, κι έτσι βρέθηκα στο Θέατρο Λαμπέτη και στους Συμπέθερους». Το να παίξω δίπλα στην Ελισάβετ ήταν ό,τι καλύτερο. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις και να εμπιστεύεσαι το συνάδελφό σου.

Περιμένατε να έχει τόση επιτυχία η σειρά. Τους «Συμπεθερούς» τους γνωρίζαμε ως θεατρική παράσταση…

Για την επιτυχία της σειράς ήμουν απόλυτα Λούρος Παπαθανασίου και Ρέππας είναι ένα δίδυμο που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Μετά από τόσα χρόνια αποχής, ο κόσμος τούς περίμενε. Δύο άνθρωποι που γνωρίζουν τόσο καλά την κωμωδία σίγουρα αποτελούσαν τη μεγαλύτερη εγγύηση.

Ο Μπουκουράν έχει κάνει αρκετές θυσίες για την Πένη. Η σχέση τους πώς θα εξελιχθεί;

Ο Μπουκουράν ένιωσε μεγάλο έρωτα για την Πένη. Και πλέον επιστρέφει για να διεκδικήσει τον έρωτά του, αλλά θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που δεν μπορώ να αποκαλύψω.

Εσείς τι θυσίες έχετε κάνει για τον έρωτα;

Ό,τι και να κάνεις για τον έρωτα δεν θεωρείται θυσία, γιατί ο έρωτας τα θέλει, όλα!

Τα παιδιά σας επίσης έχουν ακολουθήσει καλλιτεχνική πορεία. Είχατε αντίρρηση γι’ αυτή την επιλογή τους, μιας που πρόκειται για ένα δύσκολο επαγγελματικό χώρο, ειδικά αυτή την περίοδο;

Ο Μιχάλης και η Μαρία μου ακολουθούν την υποκριτική και το κλασικό τραγούδι αντίστοιχα. Αυτά είναι τα όνειρά τους και εμείς πρέπει να τα στηρίζουμε. Χαιρόμαστε όταν τα βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα μέσα απ’ αυτά που έχουν επιλέξει να κάνουν.

Πώς είναι να συνεργάζεστε επαγγελματικά με το γιο σας; Ομολογώ πως ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή όταν έπαιζα μαζί με τον Μιχάλη. Με το κίνημα του #MeToo ήρθαν στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες για ανθρώπους του θεάματος.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε;

Θεωρώ ότι οποιαδήποτε άσκηση βίας είναι καταδικαστέα. Είναι πολύ άσχημο να τρώει ο φόβος τα σωθικά μας και να μη μιλάμε. Όμως, καλό είναι να μη γινόμαστε και δικαστές.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved