Σκοτεινή θάλασσα: Η μεγάλη αποκάλυψη: Άννα και Μιχάλης ήταν εραστές
Media

Σκοτεινή θάλασσα: Η μεγάλη αποκάλυψη: Άννα και Μιχάλης ήταν εραστές

Σκοτεινή θάλασσα: Ο Κωστής ομολογεί στον Χρήστο πως η Άννα είχε κρυφά δεσμό με τον πατέρα τους, τον Μιχάλη!

Εκείνος φυσικά παθαίνει σοκ με τη φοβερή αποκάλυψη, ενώ ταράζεται ακόμα περισσότερο όταν συνειδητοποιεί ότι και η μητέρα του, η Ξένια, γνώριζε τα πάντα!

Μια αποκάλυψη-βόμβα φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων της ατμοσφαιρικής σειράς του MEGA, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις δυνατές ερμηνείες της...

Η έρευνα για την εξαφάνιση της Άννας γεμίζει τον Χρήστο με ερωτηματικά. Ασυμβίβαστη και ατίθαση, η νεαρή κοπέλα ονειρευόταν να βρει διέξοδο σε μια επιστημονική καριέρα, καθώς ασφυκτιούσε στην κλειστή κοινωνία του Μεσολογγίου. Μια κοινωνία που σίγουρα δεν θα συγχωρούσε τον αντισυμβατικό τρόπο ζωής της Άννας, η οποία, όπως είδαμε, είχε μια... μυστηριώδη ερωτική περιπέτεια και με τη γυναίκα του Ηρακλή, τη Ναταλία!

Όσο λοιπόν συνθέτει τα κομμάτια του παζλ ο Χρηστός, τόσο οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα που αγάπησε έκανε διπλή ζωή και πιστεύει ότι τον απατούσε. Μάλιστα ο ισχυρισμός της Ροδιάς ότι πριν χαθεί η Άννα έμαθε πέος ήταν... έγκυος συντάραξε τον Χρήστο, που άρχισε να ψάχνει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την αλήθεια, χωρίς να ξέρει πλέον τι και ποιον να πιστέψει... Όμως το παρελθόν της Άννας είναι ένα κουβάρι από σκοτεινά μυστικά, που τώρα αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται. Και ο Κωστής θα παίξει κομβικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση, αφού γνωρίζει μια πληροφορία που αν βγει στο φως θα τινάξει στον αέρα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες στην οικογένεια Δελλή. Είναι φανερό πως ο βενιαμίν της οικογένειας βασανίζεται από ένα «βάρος»... Ανέκαθεν θαύμαζε τον Χρήστο, εδώ και πολύ καιρό ωστόσο είχε απομακρυνθεί από τον πατέρα τους, τον Μιχάλη, ενώ είχε φύγει και από το πατρικό του. Όταν επέστρεψε στο Μεσολόγγι, ο Χρήστος προσπάθησε να «στριμώξει» τον Κωστή με ερωτήσεις, ώστε να καταλάβει γιατί βγάζει θυμό απέναντι στον πατέρα τους ακόμα και μετά τον θάνατό του. Όμως ο νεαρός απαντούσε με υπεκφυγές.

Σύντομα ο Κωστής «λυγίζει». Δεν αντέχει άλλο να κρατά το στόμα του κλειστό. Έτσι, σφίγγει τα δόντια και αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον αδελφό του ένα φοβερό μυστικό: ότι ο Μιχάλης και η Άννα ήταν εραστές! Ο ίδιος το γνώριζε και ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να συγχωρέσει στον πατέρα του. Στο άκουσμα αυτής της συγκλονιστικής ομολογίας, ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Κυριολεκτικά καταρρέει από την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του πατέρα του με τη γυναίκα που αγαπούσε. Η διπλή προδοσία είναι αβάσταχτη και σε πρώτη φάση τον πνίγουν τα ερωτηματικά... Ο κρυφός έρωτας ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν... Όταν η Άννα ήταν ακόμα φοιτήτρια στην Αθήνα και ο Μιχάλης ταξίδευε στην πόλη λόγω μιας μακράς νοσηλείας της Ξενίας. Στην πρωτεύουσα οι δυο τους ήρθαν κοντά και κατέληξαν να ζήσουν μια θυελλώδη σχέση, η οποία ωστόσο έληξε άδοξα όταν θεραπεύτηκε η Ξένια και .επέστρεψε στο Μεσολόγγι. Λίγα χρόνια μετά η Άννα γύρισε επίσης στη γενέτειρά της. Μέσα από τη φιλόδοξη σύμπραξή της με τον Χρήστο στο εργαστήριο, κατέληξαν να είναι ζευγάρι. Και φυσικά η Άννα ποτέ δεν τόλμησε να του αποκαλύψει πως παλιότερα είχε σχέση με τον πατέρα του γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρα μοιραίο για τη σχέση τους, ενώ θα διέλυε και την οικογένειά του. Στο μεταξύ, η παραλίγο μοιραία επίθεση του Ζήση στον Μιχάλη αναζωπύρωσε τον πόθο μεταξύ της Άννας και του Μιχάλη. Οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά...

Στο μεταξύ, η Ροδιά εξαφανίζεται ανήμερα των γενεθλίων της και οι γονείς της την αναζητούν παντού τρομοκρατημένοι. Η Όλγα είναι σε πανικό... Τρελαίνεται στη σκέψη ότι θα χάσει τα ίχνη και της άλλης κόρης της. Την ίδια στιγμή, ο Ζήσης αποφυλακίζεται με αναστολή και επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι. Παράλληλα, η αλλαγή προσώπων στην Περιφέρεια ανησυχεί τον Ηρακλή, που φοβάται ότι αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για ελέγχους στις ιχθυοκαλλιέργειες της εταιρίας. Ο χρόνος κυλά και ο Χρήστος προσπαθεί να διαχειριστεί το βάρος της πρόσφατης αποκάλυψης για το κρυφό παρελθόν της Άννας, ενώ φυσικά συνεχίζει την έρευνά του. Στο μεταξύ, ο Ζήσης τσακώνεται με τον Σάββα και φεύγει από το σπίτι. Μετακομίζει προσωρινά στο τροχόσπιτο της Διάνας, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθεια του Σάκη για να βρει δουλειά. Εκείνος όμως δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να του προτείνει. Ο Γιάννης, από την άλλη, συγκρούεται με τον Ηρακλή, κατηγορώντας τον ότι «μαγείρεψε» τις μετρήσεις για τη μόλυνση της λιμνοθάλασσας, ώστε να «καλύψει» την εταιρία. Ενώ ο Ζήσης κάνει ένα μεροκάματο στον κήπο του Σάκη, η Έλλη τον φλερτάρει διακριτικά. Στην προσπάθειά της να τον προσεγγίσει, η Ολγα του ζητά να έρθει σπίτι για φαγητό και ο Ζήσης δέχεται.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved