Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία με τον Ιάκωβο!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία με τον Ιάκωβο!

Τι θα δούμε σήμερα, 30 Ιανουαρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Ιάκωβο και να μάθει τις προθέσεις του απέναντι στην Αθηνά, αλλά εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του.

Οι καβγάδες ανάμεσα στον Λυκούργο και τη Μέλπω δεν λένε να κοπάσουν, ενώ η Ισμήνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σε τεντωμένο σχοινί, όμως, βρίσκεται και η σχέση του Στέφανου με τη Μυρτάλη, καθώς εκείνη δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την υπερπροστατευτικότητά του απέναντι στην Αρετή.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για την έλευση του μωρού, ενώ η Άννα προθυμοποιείται να γίνει νονά.

Η Ιουλία δείχνει να έχει πάρει σοβαρά το νέο της πόστο στο ελαιοτριβείο και ο Κουράκος την καμαρώνει. Ο Θεοδόσης ετοιμάζεται να αγοράσει ένα υπερπολυτελές σπίτι στο όνομα της Μαργαρίτας, ενώ ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για να στελεχώσει την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε όλες αυτές τις αλλαγές, όμως συγκινείται από τις πράξεις του.

Ταυτόχρονα, ενημερώνει τον Κουράκο για την εξαφάνιση ενός αστέγου και τον παρακαλά να τη βοηθήσει με τον εντοπισμό του. Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πηγαίνουν στο Σούνιο, και η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved