Λαέρτης Μαλκότσης:Ο Πέτρος από το «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», τα Λιονταράκια και η περιπέτεια υγείας
Media

Λαέρτης Μαλκότσης:Ο Πέτρος από το «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», τα Λιονταράκια και η περιπέτεια υγείας

Μετά από αρκετό διάστημα απουσίας από την τηλεόραση ο Λαέρτης Μαλκότσης επέστρεψε μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάθε τα πάντα για τον τηλεοπτικό Πέτρο, την ηλικία του, τις σπουδαίες συνεργασίες του, τους επώνυμους γονείς του αλλά και την περιπέτεια της υγείας του που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του.

Η ηλικία και οι σπουδές

Ο Λαέρτης Μαλκότσης είναι 47 ετών. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1995. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στο Ωδείο Αθηνών

Οι συνεργασίες και η πορεία του στο χώρο

Έχει δουλέψει στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση ως ηθοποιός σε αρκετές παραγωγές και στο ραδιόφωνο ως εκφωνητής σε πολλά διαφημιστικά και ντοκιμαντέρ. Έχει κάνει μουσική σύνθεση και ηχητικό περιβάλλον σε πολλές θεατρικές παραστάσεις κινηματογραφικές παραγωγές και εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ. Φέτος επιστρέφει στην ΕΡΤ έχοντας ήδη πρωταγωνιστήσει σε μια ακόμη σειρά.

Ο Λαέρτης Μαλκότσης είχε παίξει και στη σειρά «Τα λιονταράκια». Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός έκανε σε αυτή τη σειρά τα πρώτα του βήματα σε πολύ μικρή ηλικία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δαλιανίδη. «Εγώ παραλίγο να πάω στη μουσική, αυτήν είχα αγαπήσει και σπουδάσει, πιάνο και ανώτερα θεωρητικά, αλλά εντέλει προτίμησα να την κρατήσω σαν κάτι προσωπικό και να ασχοληθώ επαγγελματικά με το θέατρο», έχει πει ο ίδιος.

Οι επώνυμοι γονείς του

Ο πατέρας του ήταν ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης και η μητέρα του μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες χορεύτριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Νικόλ Κοκκίνου. Ο Κωστής Μαλκότσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο, χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στο χώρο του θεάτρου.

Ο ρόλος του στη σειρά Κι όμως είμαι ακόμα εδώ

Πέτρος

Ο μεγάλος αδελφός του Αλέξανδρου. Δεν είναι τυχαίο που είναι παιδίατρος. Παιδί κι ο ίδιος, παρά την ηλικία του, αστείος και πλακατζής, δεν παίρνει τίποτα σοβαρά, ούτε καν τον γάμο του.

Η περιπέτεια της υγείας του

Πριν χρόνια ο ηθοποιός πέρασε ένα πολύ σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του αφού όπως ο ίδιος έχει πει, ήταν πολύ τυχερός που δεν έφυγε από ανακοπή ή εγκεφαλικό καθώς είχε 100% απόφραξη της στεφανιαίας αρτηρίας

«Έκανα πολλά porject μαζί, δούλευα πάνω από 12 ωρες την ημέρα σε πολλή ένταση, με λίγο ύπνο, κακή διατροφή, τα οποία παραλίγο να με σκοτώσουν. Προσωπικά, ξέρω ότι το στρες μπορεί να σκοτώσει. Μου ασκούνταν πίεση, εγώ τη δεχόμουν βάζοντας παραπάνω φιλότιμο από αυτό που μπορούσα. Είμαι πολύ τυχερός που μου χτύπησε αυτό το καμπανάκι και δεν πήγα από ανακοπή ή εγκεφαλικό – γιατί είχα 100% απόφραξη της στεφανιαίας αρτηρίας», έχει αποκαλύψει ο ίδιος στο monopoli.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved